Hvem er han?

6 1 0
                                    


Jeg går i skole, det er mandag og idag skal jeg have idræt. Jeg kommer i tanke om da jeg når skolen, at jeg har glemt min idræts taske, og nu skal jeg hele vejen hjem igen for at hente den.

Jeg skynder mig hjem igen for at hente den og jeg skal skynde mig tilbage igen. Jeg tager en Gem vej igennem parken, jeg går ligeså stille hvor jeg bare kan høre noget i buskende, jeg kigger rundt og der er altså ikke noget det må være min fantasi, selvom det bliver ved jeg kigger rundt igen og der igen, men så ser jeg en mand ved busken hvor jeg hørte raslen. Der var han altså ikke før han må have været inde bag busken.

Jeg tænker ikke mere over det og jeg skynder mig videre så jeg ikke kommer meget forsent. Jeg kan blive ved med at høre skridt bag mig og jeg kigger men intet som om manden i parken følger efter mig. Jeg føler mig rigtig Ubehageligt tilpas som om han stalker mig.

Men hvorfor skulle han stalke mig jeg kender ham jo ikke. Jeg ankommer til skolen og kommer cirka kun 5 minutter for sent  men det var fordi jeg gik igennem parken det skulle jeg ikke have gjordt.

Klokken bliver 11:35 

Vi har frikvarter og vil gerne snakke med min bedste veninde Julie om det for har det virkelig ikke særlig godt med det jeg trækker hende 

Julies Synsvinkel.

Hvad er der Viggo. Hvorfor er du så oprørt.

Det er fordi da jeg skulle hente min idræts taske gik jeg igennem parken fordi den er hurtigere men det var vildt ubehagelig pga. jeg hørte noget i buskende og lige pludselig var der en mand der bare var dukket op.

Ej v

Viggo er du okay ej skal vi ikke være sammen efter skole så kan vi tage hjem til mig og måske sove sammen så måske kan du tage omvejen hjem efter skole istedet for parken der er ret mange ubehagelige mennesker i parken folk drikker der hele tiden bare vi holder os fra parken skal det nok går

Tak Julie det ville være dejligt hvis vi kunne jeg tak virkelig ikke få det ud af hovede at det var som om en mand fulgte efter mig måske ved han hvor jeg bor og truer mine forældre eller et eller andet 

Viggo kig på mig der sker intet med dine forældre det var nok bare en mand der var fuld og forvirret.

Måske

Viggo's synsvinkel

Nå men jeg skal lige snakke med tobias han har sagt noget til Liam og vil vide hvad det er

ja ses viggo

Tobias hvor fuck er du! råber rundt på skolen for han er aldrig uden for, jov hvis han blev bedt om det eller fik eftersidning for det  Jeg kunne ikke finde tobias nogle steder og det ender med vi har fri

2 Timer efter

Vi har fri nu og jeg har slet ikke fået talt med tobias om det han havde sagt til liam hvad nu hvis det er noget alvorligt.

Jeg finder Julie, og vi tager hjem til hende men jeg kan stadig ikke lade vær med at tænke på det og jeg kan ikke snakke med min mor, om det pga hun ville nok bare melde det, eller sætte en eftersøgning igang. Jeg går i mine egne tanker, imens vi tager hjem til Julie.

Julie's synsvinkel 

Jeg kigger på på Viggo. Hun går bare i sine egne tanker og hun tænker sikkert på, ham manden igen. Jeg er ret bekymret for hende hvad nu hvis hun aldrig kommer til at tænke på andet.

Viggo? 

Viggo? jeg råber næsten til hende hun må virkelig være nede.


Det var det for dette kapitel. Håber i kunne lide det.


StalkerWhere stories live. Discover now