Værelset

2 0 0
                                    


Et par dage efter, jeg havde været hjemme hos Julie og hun kunne ikke engang, komme i kontakt til mig. jeg var helt væk pga, ham manden og jeg skal snart i skole og turde ikke at tage afsted, hvad nu hvis han er der igen.

Jeg kommer til skolen, jeg havde fået min mor til at køre mig. Jeg sagde jeg havde noget med mit ben og det var, svært at støtte på.  Jeg kunne slet ikke få mig selv til at sige til min mor, at der var en mand som fulgte efter mig.

Skoledagen var slut og jeg spurgte Julie om hun kunne være sammen idag,"Kan desvære ikke idag skal ud og spise, min mor har nemlig fødselsdag Undskyld" Nå okay ses senere så.

Begynder at gå da Julie's mor henter hende jeg tog min headset  i uden at tænde musikken så jeg kunne høre noget. jeg lod også som om jeg snakkede med nogle. Så ville der måske ikke ske noget. 

Gik så hurtigt jeg kunne så jeg kunne komme hjem, og denne gang tog jeg ikke genvejen over parken. BIB BIB!.. fik en besked fra en eller anden, tjekker min telefon og det er fra et fremmede nummer.

Nummeret:

Jeg kan se dig, du må hellere passe på, ved godt du ikke snakker med nogle.

Mig:

HVEM ER DU? GIDER IKKE HAVE DU SKRIVER TIL MIG!!

Nummeret: 

Hmmm du godt nok sjov........ GLEM DET jeg gør hvad jeg vil...

Begynder at løbe hjem, fik en dårlig følelse inden i at jeg skulle blive kidnappet og han ville slå mig ihjel eller sådan noget.

Jeg kom hjem efter 20 min. går op på mit værelse, der regner jeg da med jeg er sikker.

Noget rammer vinduet en sten eller sådan noget. Kigger ud men der er ingen efter 2 min, rammer noget vinduet igen.. jeg for et Kæmpe chok og ruller ned og tænder lyset istedet, var meget bange har aldrig oplevet sådan noget før. 

En bil kommer ind i indkørslen, jeg håbede det var min mor, kigger ud af vinduet, men det var en mand? 


Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Aug 28, 2018 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

StalkerNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ