-4.8-

149 51 95
                                    

48.Bölüm

"Güzel olan herşeye adını koymak isterdim. En güzel ilki'mede sen demek isterdim. Unutulmayan ilklerimi senin güzelliğin ile süslerdim. "

🌍

Venüs Tulsaya çevirdi bakışlarını. Ellayı gördükten sonra buradan gitmek istemişti eğer o olmasa toparlanamayacağını çok iyi biliyordu. Arkadaşının gözlerine minnetle baktı.

"Tulsa teşekkür ederim. "

Tulsa şirince gülümsedi. "Venüs beni buraya sana yardım etmem için getirdin. Hem rahat ol gitti sanırım." Venüs önündeki bardaktan su içti. Gömleğinin önündeki baştan iki düğmeyi açtı.

"Rahatladım gerçekten, eee kardeşim dans? " Tulsa neşeyle gülümsedi. "Tabikii!"

Venüs Tulsanın elini tutup piste sürükledi. Gülerek dans ediyorlardı. Venüsün birazda olsa kafası dağılmıştı Ellanın gidişi ile. Tulsa Araf ve Mia'yı görünce ne kadar tatlı göründüklerini düşünmeden edemedi. Venüs Tulsaya baktığında nereye baktığını merak edip bakışlarını takip etti.

"Çok yakışıyorlar. " Venüs kafasını olumlu anlamda salladı. "O kadar uğraştık bu kızı bulmak için kalktık geldik yakışmazsalar yamultur gene yakıştırırdım."

Tulsa kahkaha attı. "Oha" Venüs hızla Arafların olduğu tarafa çevirdi kafasını.

"Mia gidiyor mu?"

"Hemde arkasına bile bakmadan."

Tulsa ve Venüs ellerini çektiler birbirlerinden. İkiside şaşkın ve meraklıydı.

"Arafın yanına gidelim Venüs."

🌍

Arayışıma 'seni seviyorum' dediğimde önce gözlerime baktı. Sonra da kollarını çekti omzumdan. Ve arkasına bile bakmadan koşmaya başladı.

Bom boş kalmıştım. Ruhum sanki onunla nefes alıyordu o yoktu ve ben sanki boğuluyordum. Yanıma Venüs'ün geldiğini anca beni çekiştirdiğinde farketmiştim.

"Noluyor oğlum?"

"Araf iyi misin?"

"Mia nerede?"

Bakışlarımı çekemiyordum arkasından. Sanki biraz sonra dönüp herşey şakaydı diyecekti. Sessizce izledim gidişini daha sonra ise kendime gelip Venüse cevap verdim.

"Gitti"

"Nereye gitti?" Tulsa ve Venüsün meraklı bakışları arasında yüzlerine çevirdim bakışlarımı.

"Sanırım o da beni seviyor."

⚛️

Venüs ve Tulsa eve geldiğimiz yarım saattir bana deliymişim gibi bakıyorlardı. Allahım benden utanmıştı!

Ona seni seviyorum dedikten sonra duramamıştı. Eli ayağı birbirine karışmıştı. Yutkundu gözlerini çekemedi gözlerimden. Sonra ise önce elleri terketti ellerimi daha sonrada sıcaklığına alıştığım bedeni...

Tulsa'nın gidişi ile Venüs'ün daha fazla bana katlanamayıp odasına gidişi üzerinden tam tamına üç dakika geçmişti. Venüs'ün triplerini çekemeyeceğimden yerimden kalkıp odama ilerledim. Üzerimi değişip kendimi hızla yatağıma attım. Yüzüme gelen saç tuttamlarımı elimle düzeltirken kahkaha attım.

ARAYIŞ 🌍Where stories live. Discover now