Prológus

310 19 0
                                    

Ismerős az, mikor van egy lány a suliban, akit szinte mindenki szeret és minden fiú titkos álma, hogy összejöjjön vele? Tudjátok, amikor a lány gyönyörű, okos, kedves, szerény, aranyos, segítőkész és még sorolhatnám. Röviden: ő maga a megtestesült tökéletesség. Ugye, hogy ti sem ismertek hasonlót? Mert az ilyeneknek mindig vannak utálói, az esetek többségében ribancok és egyáltalán nem hibátlanok. Általában az a sablon sztori, hogy a tökéletes hölgy megtalálja tökéletes párját és boldogan élnek, míg be nem adják a válópert. Ha nagyon szerencsések az adott szerelmesek, akkor akár már a középiskola alatt egymásra találnak. Szép is a szerelem...

Na hogy rátérjek a lényegre; Ms. Tökély jelen esetben Lee Chaeyeon. Azt a becenevet, amivel az imént illettem őt, kérlek szépen, a lehető legnagyobb gúnnyal olvasd. Minden srác oda-vissza van érte. Valaki a pénzével, valaki a vonzerejével, valaki az eszével próbálja lenyűgözni őt, több-kevesebb sikerrel. És persze ott vannak a csendben figyelők is. Nem félreérteni! Nem pedofilok vagy hasonló. Hanem akik nem mernek hozzá közeledni, mondván "Úgysincs esélyem.". Azok a kedvenceim. Be vannak fosva, közben meg bele sem gondolnak, hogy addig szép az életük, amíg ez a lány nincs benne.

Visszakanyarodva az eredeti történethez, tehát van Chaeyeon. Ez eddig szerintem oké, mindenkinek világos. Egy kicsit mesélek róla, mert nem véletlen, hogy úgy hívtam, ahogy. Hosszú, barna haja vállára omlik és frufruja belelóg nagy, szintén barna szemeibe. Alakja modellhez illő. Legalábbis azt mondják. Én ránézek és mindig az jut eszembe, hogy mennyi kiscsaj fújhatná ki az orrát egy nagyon romantikus film nézése közben a melltartójába gyömöszölt zsepikkel. A személyiségéről nem igazán tudok mit mondani, mivel nem ismerem és nem is akarok 10 méternél közelebb kerülni hozzá, mert belefulladnék a tömény parfüm szagába. Nekem olyannak tűnik, aki csak játszik mindenkivel és kihasználja az utána epekedő srácokat.

És ha már említettem, akkor térjünk rá a következő építőkövére cselekményünknek; a másik nemre. Közüllük is azokra, akiket a legjobban sajnálok a világon, mivel tüneményünk kiszemeltjei közé tartoznak.

Jeon Jeongguk:

Chaeyeon osztálytársa általános óta. Eleinte nagyon jó barátok voltak, de az idő múlásával Jungkook egyre többet kacsintgatott más lányok felé. Mondjuk nem is csodálom, ha egy percig kéne beszélgetnem azzal a perszónával, én már az első pillanatban felkötném magam. Azt furcsállom, hogy ez a gyerek eddig kibírta mellette. Gukról annyit kell tudni, hogy ő minden lány (meg néhány fiú) kedvence. Sötét barna haja és szemei mellé egy még szerintem is helyesnek mondható arc dukál, ami hirtelen vált át irtózatosan édesbe, mikor fogait kivillantva mosolyog. Igen-igen, sokak szívét megdobogtatja a látvány. Szerencsére Jeon barátunk nem válogatós, tehát hetente cseréli barátnőit, amin nekem mindig röhögnöm kell, mivel egyszer nem láttam őt, hogy akár egy arcra puszit is adott volna szívszerelmének. Esküszöm, ártatlanabb, mint a ma született bárány. De ő ettől függetlenül egy nőcsábász, akinél az előjáték az, ha rád néz, a csúcsot pedig az jelenti, mikor hozzád ér. Hogy hívják az ilyet? Szűz kurva? Igen, talán találó lenne.

Kim Taehyung:

Egy fesztiválon találkoztak másfél éve, azóta zaklatja Chaeyeont. Zaklatás alatt annyit értek, hogy felhívja, ír neki, találkozgatnak néha. Egyszóval érdeklődik iránta. Bármennyire is vonzó lehet egy csajnak az, ha egy rosszfiú sündörög körülötte, azért nem gondolnám, hogy akárki apja jó szemmel nézné végig, ha kislánya egy olyan alakkal találná meg a boldogságot, mint Tae. Alapból nekem az ég világon semmi bajom nem lenne vele, szimpatikus srác és tetszik, hogy nincs benne megfelelési kényszer senki irányába sem, viszont nagyobb társaságban előveszi egy másik énjét, ami számomra túl megjátszott. Volt szerencsém kettesben beszélgetni vele és értelmesnek tűnt, minden tettének van oka és nem beszél meggondolatlanul. De valószínűnek tartom, hogy ez is csak egy álca és valójában egy kicsit bohém személyiség jellemzi. Igazából szerintem csak a külseje miatt aggatják rá a rosszfiú jelzőt, amit nem igazán értek, hiszen egy tetovált, fülbevalókkal teli és mindig bőrcuccokban járó ember nem biztos, hogy "rossz". Sőt, szerintem nem is ez az a stílus, ami valójában illene hozzá.

Park Jimin:

Utolsó jövendőbeli barátjelöltünkhöz érkeztünk. Őszintén nem tudom, mit mondjak róla, pedig egy középiskolába járunk. Egy alacsony és rettentően vékony fiúról beszélünk, aki nem volt ám mindig ilyen. Mármint alacsonynak mindig alacsony volt, de csak egy éve ennyire csont és bőr. Amióta megtalálta legnagyobb szenvedélyét, a táncot és ki se látszik az edzésekből és versenyekből. Soha egy szót sem váltottam még vele, bár ez csakis az én hibám, mivel ő mindenki felé nyitott és nagyon barátságos. Tudom, külső alapján nem szabad senkit sem megítélni (khm Taehyung), de holt biztos vagyok benne, hogy anorexiás. Jó, lehet túlzok, de én energia italon kívűl semmi más ehető/iható dolgot nem láttam még a kezében és ahhoz képest, hogy alig ismerem, cseszettül aggódom érte. És hát természetesen ezzel nem vagyok egyedül, mivel Chaeyeon alighanem kitalálta, hogy ő lesz Jiminie megmentője, aki majd segít neki talpra állni. Igazi love story, nemde?

Gondolom, nem igazán látjátok értelmét annak, hogy bemutattam nektek röviden ezt a négy embert, magamat pedig nem. Ennek az egyik oka az, hogy a kis történetem során úgyis meg fogtok ismerni, a másik pedig, hogy ez szerintem nem is igazán rólam fog szólni. Én is csak egy mellékszereplő leszek és az én főszereplőm dönti majd el, hogy foglalozik-e a későbbiekben az ő történetének egyik statisztájával vagy sem. Emiatt legyen elég egyelőre annyi rólam, hogy Min Yoonginak hívnak.

Jogosan merülhet fel bennetek a kérdés, hogy mégis miért meséltem el ezt mind. Valójában azért, mert ha leírom ezeket, bennem jobban tudatosulnak a dolgok. Olyasmi szerepet fog betölteni ez az iromány az életemben, mint egy napló. Segítségemre lesz abban, hogy tisztázni tudjam gondolataim és érzéseim.

És ez a történet fog segíteni abban is, hogy döntéseket tudjak majd hozni.

Boy In LuvWhere stories live. Discover now