12

952 40 174
                                    

son kısımdaki açıklama önemli lütfen okuyun!!!!!!!!!!

HATIRLATMA

 Akşama doğru Feyzullah aradı.

"Su.

"Hayatım, naptınız?

"Sana bir şey soracağım. "

"Tabiki sor."

"Neden kaçırıldığını bana söylemedin?"

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

"Feyzullah bu sana bıraktığım 30. Sesli Mesaj.  Sen beni affedene kadar da mesaj atmayı düşünüyorum ama senin yüzünden batmak üzereyim çünkü bu sesli mesajlar ücretli hayatım."

Evet az önce sesli mesajda da bahsettigim gibi Feyzullaha 30. Mesjımı attım çünkü bana küstü.  Beni aradıktan sonra tartıştık ve beyefendi telefonunu kökünden kapattı.  Neymiş neden söylememişim!  Hayır nasıl söyleyeyim ya kaçırıldım diye.

Bahar elindeki kupayı uzatıp "bitki Çayı iyi gelir, al iç" dedi.

"Ya bahar yanlış mı yaptım ben?  Söylemeli miydim? "

"Evet söylemeliydin ama senin de haklı sebeplerin vardı kuzum. Zaman ver biraz sakinleşsin,  barışırsınız.

Feyzullahtan

Sinirle bacağımı sallarken Mücahit Abi ikna turlarına devam etti. "Oğlum hastanede yatıyordun söyleyemedik sana bir şey olur diye. Kızın da bir suçu yok. "

"Söyleyecetiniz bana abi, Söyleyecetiniz.  Benim sevgilim kaçırılıyor ama haberim yok. Üstelik şerefsizin teki ona tecav- Allahım sen aklıma mukayet ol. "

Allahım sen aklıma gerçekten mukayet ol. Bugün Yavuz Abiyle komuta merkezine gelip her şeyi Erdem komutana anlattık . Sonra telefonuma gelen mesajla şok oldum.

Selin denen kansız benim sevgilime işkence ediyordu.  Bu da yetmiyormuş gibi bir orospu çocuğu benim güzelime dokunmaya çalıştı.

Allahtan tim tam zamanında yetişiyor da o pislik Suya bir şey yapamadan ölüp gidiyor. Herkes de biliyor bir ben bilmiyorum amk.

Ateşe dönüp "Ya aynı şey Nazlıda olsa ne yapardın? " dedim. Fethiye Eylem üzerinden örnek vermek istemedim çünkü eylem kendini kurtatırdı bir şekil.

"Olum ben sana haksızsın mı dedim? Haklısın zaten. Ama azıcık da kızın tarafından düşün söylemesi kolay mı?"

"Yavuz abi biliyor mu?"

"Evet."

En son babalar duyar sözünün time uyarlanmış hali benim galiba. En son çaylaklar duyar. Yavuz abi Erdem komutanın yanında olmasa onunla da konuşurdum ama neyse.

Kalkıp ceketimi aldım ve kapıya yöneldim. Fethi arkamdan "oğlum nereye?" Diye bağırdı.  Onlara yüzümü dönmeden "sahile,  sakinleşmeye ihtiyacım var." Dedim.

"E biz de gelelim, yalnız kalma."

"Yok, bir süre sizi de görmesem iyi olur, gayet sinirliyim çünkü. "

Hızlı adımlarla sahile gidip banka oturdum. Evet onlar benim abimdi ve bu yüzden bana söylemeleri gerekirdi. Kırılmıştım.  Hele ki Su... Güvenim yerle bir oldu.

O makyajlar, boynundaki izler, hepsi bu yüzdendi demek ki. Resmen beni aptal eline koymuştu. Bir yandan kızarken bir yandan da ona kıyamıyordum.  Ne hissetti acaba adam ona dokunmaya çalışırken? Nasıl bir çaresizlikteydi?  Çok sevdiğim için bu kadar kırılmıştım galiba.

AŞKINA DIVANE -FEYSU-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum