ÖZEL BÖLÜM

1.6K 37 15
                                    

Açıklama önemli lütfen okuyun!

"Ya Uraz emin misin, bak yol yakınken dönebiliriz. "

"Ya neden dönelim Eylül ? Baş koydum ben bu yola."

"Valla babam o koyduğun başı sike sike keser. Anlamıyorsun galiba, babam bana aşırı düşkün. "

"Ben de sana aşırı düşkünüm. "

"Ama sen uzman bomba imhacı Feyzullah Altıparmak değilsin aşkım."

"Olsun ben de sarı komutanın oğluyum yetmez mi baş belam. (Artık kimin çocukları olduğunu anlamışsınızdır. :D )"

"Bana yeter ama bu kadar kısa bir ömür sana yeter mi bilemedim."

Bana gülerek bakıp yaklaştı ve kollarını belime sarıp iyice kendine çekti. O derin, bakmaya doyamadığım gözlerini gözlerime dikti ve yanağımı okşayarak konuştu.

"Kısık gözlü baş belam, biz zaten çocukluktan beri birbirimize aşık değil miyiz? Bak ortaokuldan beri sevgiliyiz.  Herkes, baban ve babam dahil, bunu biliyor. Sadece şu an resmileştireceğiz."

"Ama Uraz o zaman biz eniktik, o yüzden kimse bizi ciddiye almıyordu. "

Bu dediğime kocaman bir kahkaha attı ama ben hiç gülmüyordum zira babam Urazı 1001 farklı stilde öldürebilirdi.

"Enik? "

"Hee, Enik. "

"Ya sen neyden bu kadar korkuyorsun? "

"Babamdan,  babandan,  kaynanamdan? "

"Senin kaynanam diyen ağzını yerim."

"Olum konuyu bir dağıtma tükürcem çarkına. "

"Ya sen annemin elinde büyüdün zaten Eylül,  annem sana bayılıyor. Hatta bana hep Eylülden başkasını gelin getirme diyor."

"Yaaa Bahar teyzoşum benim yerim ben onu, sen annene beni mi anlatıyorsun? " dedim yanağından makas alıp. Bizim ilişkimiz böyleydi, rahat.

Aslında rahat olma sebebimiz çocukluktan beri birbirimizi tanıyıp her huyumuzu biliyor oluşumuzdu.  O benim en sevdiğim çorap desenini bile bilirdi.

Babamlar sürekli göreve giderlerdi ve Nazlı Teyzoş, Bahar Teyzoş ve Eylem Teyzoş (şaşırdınız de mi? Bir kızı iki oğlu olunca işi bıraktı. En çok sevinen de benim karizmatik amcam oldu galiba) birlikte kalırdık.  O yüzden hepimiz (Uraz ve ben hariç ) kardeş gibi büyüdük. Diğerleri benim için Aslan ve Ömer abimden farksızdı.

Ailenin delileri var mesela, Kadir ve Kudret: Mücahit amcamın ve Ceren Teyzemin oğulları. Bir insan hiç mi annesine benzemez arkadaş , bildiğiniz amcamın kopyaları.

Ailenin bilgili hanımı var, Hülya hanim.  Görümcem olur kendisi, Urazın ablası yani. Ama benim de ablam gibi. Dünyanın en tatlı çok bilmişi,  bize hep destek olur.

Ailenin meraklısı kesinlikle Asya. Eylem Teyzem ve Fethi amcamın kızları.  Gazeteci kendisi.  Ama Eylem teyze gibi göstermelik değil, ajanlık yapmıyor yani. Harbi gazeteci. Ve aşırı kafa birisi. Hülyayla yaşıt ama bizden 5 yaş büyük.

Onun bir küçüğü var , Burak. Urazın en yakın kankisi.  Karizmatikliğin de kitabını yazdı. Benden iki yaş büyük,  Urazla yaşıt.

Onun da bir boy küçüğü var Deniz,  kendisi benim badim olur. (Meriç-Eren power) yaşıtız,  hatta aynı sınıftayız ve ciddi anlamda kardeşim gibi, canımdan öte. Hatta Aslan abim olacak Öküzden daha iyi. (Uraz bazen kıskansa da kardeşim olduğunu bildiği için susuyor) ultra yaışıklıdır ayrıca.

AŞKINA DIVANE -FEYSU-Where stories live. Discover now