#16

1.6K 70 4
                                    

Ik word wakker en zie dat Harry inderdaad al weg is. Ik strek mijn armen uit en gaap diep. "Wow, jij ziet er verschrikkelijk uit zonder makeup" zegt Zayn. Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Grapje joh!" lacht hij. "loser" lach ik en ik geef hem een duw.

"ZAYN ZAYN" horen we Keny opeens in paniek gillen. Meteen rennen we naar haar toe. "HET KOMT." schreeuwt ze. Zayn kijkt me hopeloos aan. Ik ren naar de chauffeur en vertel dat de baby gaat komen. Hij parkeert de bus meteen en rent naar Keny toe.

We leggen haar op mijn bed. Die is wat groter + Niet zo dicht op de muur gedrukt. Ze spreid haar benen en houdt Zayn's en mijn hand vast. "Oké, dit gaat even pijn doen" zegt de man, en dan doet hij iets. Keny schreeuwt het uit van de pijn, waardoor Zayn's gezicht samen trekt. Het is nooit leuk om je vriend/vriendin pijn te zien hebben. "Goed, en nu op 3 persen" zegt de man. "1.. 2.. 3!" zeggen we allemaal. Keny perst en knijpt onze handen blauw, maar dat hebben we er nu echt wel voor over. 

Inmiddels heeft ze al een paar keer geprobeerd maar het lukte niet. En inmiddels is de rest er ook al bij komen staan. Opeens moet ik denken aan Harry. Ik grijp naar de telefoon en bel hem zo snel mogelijk. "KOM SNEL, KENY GAAT BEVALLEN" roep ik door de telefoon. Harry hangt op en komt zo snel als hij kan naar de tourbus toe.

"Goed. We proberen het weer." zegt de man rustig terwijl het zweet van iedereens voorhoofd afdrupt. "1..2..3..!!" roepen we allemaal en op dat moment komt ook Harry binnen. Hij kijkt ons allemaal glimlachend aan. Hij komt langs me zitten en zegt: " Jongens wacht..." "WE HEBBEN GEEN TIJD VOOR EEN HEEL VERHAAL" zegt Keny gespannen.

"Tree.. Two.. One!!" roepen we allemaal en Keny perst zo hard als ze kan. Iedereen kijkt elkaar afwachtend aan in stilte. Maar dat word verstoord door luid gehuil.

Deze troste ouders hebben zojuist een kleine jongen op aarde gezet. Genaamd: Dwayne Jason Malik. Hij lijkt nu al mega veel op zijn vader, maar heeft ook veel trekjes van zijn moeder. Dit is het mooiste wat iemand zich voor kan stellen. Zayn geeft Keny een dikke zoen. "I love you so much" zegt hij en hij pakt de kleine Dwayne op zijn schoot. Hij wiegt hem langzaam heen en weer en kijkt naar zijn gesloten oogjes. "Na dit, besef ik ook maar weer hoeveel Ik van je hou" fluistert Harry in mijn oor en hij slaat zijn arm om me heen. "Ik ook van jou lieverd" antwoord ik en ik geef hem een zoen. Lilly en Robin geven elkaar een knuffel en kijken blij naar Dwayne.

Nu kunnen Dylan en Dwayne later beste vriendjes worden. Dit is echt het beste wat me ooit is overkomen. ..

♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Verboden Liefde 2 ft. Harry StylesWhere stories live. Discover now