#21

1.3K 59 4
                                    

Ik loop alleen met Dylan over straat en loop dan een klein straatjes in. "Hello dear.." hoor ik iemand achter me brommen. Ik kijk om en zie Des staan. Een gemene grijns tovert hij op zijn gezicht, zodra hij mij geschrokken ziet kijken. "Laat ons met rust!" zeg ik bang. "Dat had je gewenst" grijnst hij. Elke stap die hij zet, bezorgd me een steek in mijn hart. "We hebben jullie gewaarschuwd" lacht hij. "Des.. doe dit nou niet.." zeg ik vol spanning en angst. "JHA" roept hij en hij loopt weg. Ik kijk raar naar hem, maar snap dan dat hij het niet tegen mij had.. maar tegen zijn hulpjes die opeens om mij en de kinderwagen staan. "Doe dit ons niet aan" snik ik.

De mannen kijken emotieloos en vallen dan opeens aan. De kinderwagen wordt weggetrokken en Dylan begint te huilen. Ik wordt op de grond gesmeten en ze houden me vast terwijl ze Dylan meenemen. "NEEM ONS DAN ALLEBIJ" roep ik. Des komt terug gelopen met Dylan op zijn arm en zegt: "Al te graag". De mannen rapen me op en gooien me in het busje. Gelukkig zijn ze met Dylan wel wat zacht handiger. De deur wordt dicht gesmeten en ik hoor Des zeggen: "Bedankt jongens, ik betaal jullie later." Dylan huilt nog steeds dus ik wieg hem op en neer. "Laat dat kind zijn mond houden!" zegt Des. "vind je het gek.." mompel ik. "dat mijn zoon het zo lang heeft uit kunnen houden met jou" zucht hij. "Jij hebt het anders wel met mijn moeder gehad" zeg ik terug met een grijns. "Hou jij ook maar je mond" snauwt hij.

Uiteindelijk stopt het busje en gaan de deuren open. "Hup" zegt Des en hij trekt me eruit waardoor Dylan bijna op de grond valt. "KIJK NOU TOCH EENS WAT JE DOET" schreeuwt Des. Ik kijk hem aan en geef hem een mep tegen zijn wang. "WAT" schreeuwt hij en hij gooit me op de grond. Nu zie ik pas dat het pikdonker is en we bij een sloop huis staan. "KOM, STA OP MIETJE" schreeuwt hij in mijn oor en hij trekt me omhoog. Ik wil Dylan van de vloer oprapen maar Des houdt me tegen. "Lopen" sist hij en hij pakt Dylan op zijn arm. Ik begin te lopen richting het gebouw dat er vreselijk eng uit ziet...

Klein hoofdstukje en het heeft lang geduurd, sorry maar ik heb niet zo veel ideeën meer. Lees ook mijn 2 nieuwe boeken:

*  I Think I'm Cinderella ft. Zayn Malik

*  They Never See Me At Midnight.

Verboden Liefde 2 ft. Harry StylesOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz