8. Complicatii

88 13 2
                                    


   Alarma îmi sună şi nu mai aştept să vină altcineva să mă trezească. Sar din pat, îmi iau hainele şi mă duc la baie. Gândul că cineva ne supravegheaza şi nu ştim cine este mă terorizează. Nu puteau să ne lase efectiv aici fără ca cineva să ştie sigur dacă îmi mai aduc aminte sau nu ceva. Aud uşa de la camera lui Bogdan deschizându-se şi fug repede, sărind pe Bogdan şi sărutându-l, ştiind exact ce caut.

   -Hey, nu ţi-a ajuns aseară?

   -Nu fi prost! Magy este cea care ne supraveghează!

   -Poftim?

   -Chiar crezi că ne-ar fi târât într-o viaţă care nu ne aparţine fără ca măcar cineva să fie mereu în preajma noastră? Şi cine era cel mai potrivit pentru rolul de supraveghetor decât psihologul şcolii?

   -Asta înseamnă ca ori Magy este una de-a voastră ori este un om normal şi şi-au folosit puterile şi pe ea.

   -Dacă aş fi fost mai atentă la şcoală, aş fi ştiut cum să recunosc un om cu abilităţi dar aşa habar nu am. Trebuie să fim foarte atenţi, nu trebuie să vorbim despre asta la şcoală, nu se ştie cine poate auzi.

   -Mă schimb şi eu şi mergem.

   -Bună dimineaţa somnoroşilor!

   -Bună dimineaţa mamă! La ce ora ai ajuns aseară?

   -În jur de ora 1, dar este plăcut să ajut din nou oameni. Astăzi o să plec mai devreme, nu o să fiu aici când vă întoarceţi de la şcoală. Vă pun mâncarea în frigider, voi doar o încălziţi şi spălaţi vasele şi duceţi gunoiul. Înţeles?

   -Da, spor să ai!

   -Mulţumesc. Apropo am vorbit cu Magy, mi-a spus că te-a învoit astăzi de la prima oră, pentru a putea merge la ea să discutaţi!

   Mă întorc spre Bogdan, iar expresia lui este foarte serioasă şi doar ridică din sprâncene.

   -Ok, am să trec pe la ea.

   Mâncăm repede şi pornim spre şcoală. Trebuie să fiu cât mai naturală cu Magy, pentru a nu îşi de-a seama că ascund ceva, dar acum prin faptul că l-am sărutat pe Bogdan şi am flash-urile astea, ce se întâmplă dacă o ating pe Magy? Dar mă gândesc că dacă nu am nici o amintire cu ea nu aş avea cum să am flash-uri.

   -O Doamne, Ben!

   -Ce este cu Ben?

   -Lui i-am povestit mai multe, adică ştie că în viaţa trecută am avut abilitaţi şi mai multe, dacă Magy a vorbit cu el? Trebuie să îl sun imediat! Alo, Ben?

   -Da!

   -Ai vorbit cumva cu Magy despre ce ţi-am povestit eu că îmi aduc aminte?

   -Nu chiar!

   -Ce înseamnă nu chiar la tine?

   -Păi m-a întrebat dacă îţi mai aduci aminte ceva, i-am zis doar că îţi aduci aminte de alţi prieteni şi altă familie, dar nimic mai mult. Nu am intrat în detalii, pentru că nu îmi plac pshilogii, aşa că am evitat orice discuţie mai lungă cu ea.

   -Super! Uite ce este, nu vreau să îi spun toate detaliile, în cazul în care m-ar crede nebună, aşa că dacă te întreabă iar ceva, evită în continuare subiectul.

   -Aşa am să fac. Ne vedem la şcoală.

   -Sigur. Pa.

   Ajungem la şcoală, Bogdan merge la oră, iar eu caut cabinetul lui Magy. Îl găsesc într-un final şi bat la uşă.

Inheritos 2Where stories live. Discover now