sweet like one-sided love

47 4 0
                                    

Kuka oiskaan arvannut, että platoninen rakkaus voi olla näin tuskallista.

Ja mä rakastan sua niin paljon, että se murskaa mut ja samaan aikaan mä vihaan sua niin paljon ettei mun sisään mahdu mitään muuta tunnetta.

Mä rakastan sua koska sä olet kaikki, mitä mulla on jäljellä ja joinain päivinä kun kaikki tuntuu liialta sä olet ainoo joka saa mut jaksamaan seuraavaan päivään.

Ja mä vihaan sua, koska sä et koskaan ole täällä mua varten ja kun joka yö kaikki tuntuu liialta sä et edes tiedä, etten mä ehkä selviä seuraavaan. Eikä sua kiinnosta.

Ja mä yritän elää sen kanssa. Mä voin kyllä rakastaa sua, vaikket sä rakasta mua takaisin. Kyllä mä siihen pystyn.

Mä voin tehdä kaikkeni tehdäkseni sut onnelliseksi, enkä mä tarvitse takaisin muuta kuin sun hymyn, koska mun onnella ei loppujen lopuksi ole väliä. Mulla ei ole väliä.

Silti joinain öinä, mun heikkoina hetkinä mä löydän itseni toivomasta, että sä välittäisit, edes sen verran että sä kysyisit miten mulla menee. Että sä edes joskus kuuntelisit, mitä mä sanon.

ja niinä harvoina kertoina kun mä kerron sulle miltä musta tuntuu, sä et ikinä kuuntele ja kun mä lopetan lauseen oot sä jo unohtanut sen. Mä muistan vieläkin sun sanat viikkojen takaa.

Silti mä rakastan sua, ja vaikka se repii sen mitä musta on jäljellä kappaleiksi, en mä pysty päästämään sua menemään.

Jos mä lupaan rakastaa sua ikuisesti ja antaa kaikkeni sulle, voitko sä antaa mulle sulta yhden yön.

Vain yhden yön, jotta kun mulla ei enää ole mitään annettavaa mun ei tarvitse kuolla yksin.

Sweet Sweet MadnessWhere stories live. Discover now