3.BÖLÜM

3 0 0
                                    

Bugün hiç olmadığım kadar mutluydum.Çünkü bugün mesleğimin ilk günüydü.Yataktan zıplayarak indim.Lavaboya giderek elimi ve yüzümü yıkadım.Ahhh olamaz bugün ne giyeceğimi düşünmez belki dolabın kapağını açarsam ne giyeceğimi bulmakta zorluluk çekmem.

Ahhh olamaz bugün ne giyeceğimi düşünmez belki dolabın kapağını açarsam ne giyeceğimi bulmakta zorluluk çekmem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kombinim güzeldi ama ayakkabılar biraz bozmuş olabilir.

Hemen evden çıktım ve şoförüme  beni BİG HİT ENTERTAİNMENT'İN  karşısındaki okula bırakmasını söyledim o da beni bıraktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hemen evden çıktım ve şoförüme  beni BİG HİT ENTERTAİNMENT'İN  karşısındaki okula bırakmasını söyledim o da beni bıraktı.Hemen okulun merdivenleri çıktım öğretmenler odasına girip montumu askılığa astım.Beni öğretmen olursam öğretmenler zili çalar çalmaz sınıfa girmeyi planlıyordum ve bu düşünceyi planlarken öğretmen zili çaldı.Okulda yeni olduğum için hiçbir öğretmenle konuşmadan sınıfa girdim.Sınıfa girdiğimde tüm öğrenciler ayağa kalktı.
Ben:Günaydın arkadaşlar,dedim.
Öğrenciler:Sağol,dedi
Ben:Oturabilirsiniz,dedim ve herkes yerine oturdular.İlk iş olarak yoklama  aldım zaten dün tanışma faslı olmuştu.Yoklamayı aldıktan sonra ayağa kalkarak bugün kü dersimizin "TÜRKÇE"olduğunu söyledim.Sınıfta o kadar sessizlik vardı ki kelimelerle anlatacak bir sessizlik değildi.Onlar doğal olarak Kore'de yaşadıkları için Korece biliyorlardı.Ben onlara Türkçe'yi iyi bilmeleri için alfabeyi öğretecektim.Çantamdan kalemkutumu çıkarıp içinden tahta kalemi aldım.Alfabeyi yazacağımı sonra alfabeyi öğrenene kadar ezberleyecektik.Alfabeyi ben yazarken onların da yazmasını istedim.Bazıları yazarak daha iyi öğrenebilirdi.A,B,C,Ç,D,E,F,G,Ğ,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,P,R,S,Ş,T,U,Ü,V,Y,Z yazdım ve öğrencilerimin yazmasını bekliyordum.Öğretmen sandalyesine oturdum.Yazınca bana söylemelerini istedim.2 veya 3 dk sonra bitti,öğretmenim bitti diye sordular. olduğunu sordular hatta bana evimin Türkiye'de mi oldugunu Afyonkarahisar'dan Kore'ye nasıl gidip geldiği mi sordular.Okulun çaprazında olduğunu söyledim.Onlar  da bana nerede yaşadıklarını falan filan anlattılar.Tam sınıfa girerken telefon sesiyle irkildim.Arayan özel numaradan Uzaylı Sude arayıyordu.Açtığım da alo Hasan Amca ile mi görüştüğünü sordu.B6aen Sude'nin sesini tanıyamadım.Korkudan telefonu kapattım.Sınıfa girdiğimde tekrar aradı açtığımda hiç ses çıkarmadı ben de çıkarmayınca kapattım.
Ben:Size bu dersimizde fiil ve ismin ne olduğunu anlatacağım.İlk olarak fiili anlatacağım.Fiil:mek mak eki getirilince uygunsa olur,eğer olmazsa isimdir.Bugünlük dersimiz bu kadar herkese iyi günler deyip, öğretmenler odasından momtumu alıp okuldan çıktım.Tam okuldan çıkıp karşıya geeçmiştim ki BİG HİT ENTERTAINMENT'DEN 7 kişi çıktı.Tam o anda da yanımdan bir motorsikletli bir çocuk çantamı alıp kaçtı gitti.O an ki refleksiyle bağırdığımda J-HOPE o çocuğun peşinde koşar adımlarla gitti.Bende onların arkasından koşmaya başladım.Bu koşma uzun sürmedi çünkü J-HOPE'UN elinde çantamı görmemle şok oldum.Bana çantayı uzattı bende ona şu cevabı verdim
Ben: Teşekkür ederim
J-HOPE:Önemli değil
Yarın konserimiz var dedi.Elime bir broşür verdi.Gitmeyi çok istiyordum saati de uyumluydu.Hem biasımı görme avantajı olacaktı.Yarın olmuştu.Konser vakti gelmişti.Konserde bütün yayımladıkları şarkıları söylediler.Konser bitmişti ve ben J-HOPE'U bir şeyleri içmeye davet ettim.Beyza Nur,Beyza,Elif,Feride,Ben,Sude,Mefaret.Beyza Nur'un biası Suga,Beyza'nın biası Junkook,Elif'in biası Jimin,Feride'nin biası Jin,Benim biasım J-HOPE,Sude'nin biası V,Mefaret'in biası Rap monster.Onları lüks bir kafeye götürdüm.İçecekleri iç ince herkes kendi biasıyla sohbet etmeye başladı.Saat 12:00 olmuştu.Bugün ailemiz ne isterse yapıyordu ayrıca geç gelmemize kızmadı zaten benim ailem Türkide'ydi.Eve gitme zamanı gelmişti.Bizi dolmuşa bindirdiler.Eve gidip kendimi koltuğa attım ve nihayet bugün de bitmişti

KORE'YE VARIŞIM VE GÜNLÜK RUTUNLERİMWhere stories live. Discover now