9.

406 30 4
                                    

Sikeresen megvolt az átvizsgálás, és a beszállás is. És ki mellett kaptam helyet, na ki mellet, persze hogy nem Daniel mellett. De nem baj majd félre hívom. Ne értsetek félre, semmi hátsó szándékom nincs vele kapcsolatba. Vagy de? Nem tudom, végülis azt akartam bevallani neki, hogy tetszik nekem. 

Sikeresen felszállt a gép és már 15 perce repülünk. Elmentem a mosdó felé, és egy cetlit adtam Daniel kezében. Ez állt benne:

"Gyere a mosdóba, tudod mondtam, hogy szeretnék valamit mondani. Lehet nem a legalkalmasabb hely pont erre a beszélgetésre, de nem tudom, hogy találkozunk-e még Floridában. Szóval ha lennél szíves vonszold ide a popókádat. :)

Dave ;)"

2 percet se kellet várnom, és már Daniel is bent volt. 

-Mondhatod -mosolygott. Megint mosolyog. Nem igaz. Meghalok. Na jó, inkább nem.

-Tudod Dan. Én... Már... Hogy is mondjam- 

-Csak kezd az elején. 

-Oké. -kifújtam a levegőt és bele kezdtem. - Daniel, én... Én szerelmes vagyok beléd. -féltem mit fog felelni, de a semmiért paráztam.

-Tudod Dave, miattad vesztem össze Tommal. De Ő persze nem tud arról, hogy te vagy az aki miatt ott hagytam. -előre lépett és megcsókolt. Nagyon meglepődtem, de jó érzés volt. 

-Dan, szerintem nem itt kéne. -mondtam neki kipirulva. -Nem tudom mi történt amikor be voltunk baszva, lehet, hogy szexeltünk, de nem itt kéne az elsőt. -Ő csak mosolygott, nem tudtam mire vélni, ezért megkérdeztem. -Most mit mosolyogsz? Ha? Ez nem vicces.

-Nem itt akartalak itt megfektetni, ne aggódj. -puszilt bele hajamba. És kiment a mosdóból.

Én is így tettem kicsit később. Még 4 óra, hogy oda érjünk.  Az még rengeteg. És nem tudom mit csináljak. Hallgassak zenét? Oké, hallgassunk egy kis One Directiont. 

~4 órával később~ 

Végre megérkeztünk Floridába. Megbeszéltük Dannel, hogy kint találkozunk. 10 perc múlva már kint is voltam az épület előtt. Tanárom már ott várt a csomagjaival. Oda mentem hozzá, mire észbe kaptam volna már meg is csókolt. Lágy volt, de mégis volt benne valami durvaság. Mikor elváltunk, kézen fogva mentünk oda egy taxishoz, aki el is vitt úticélunkhoz. Mikor megérkeztünk a hotelba, oda mentünk a recepcióshoz, és kértünk egy szobát. Meg is kaptuk a 243-as szobát, ahová letettük a cuccainkat és kidőltünk mit a bowling bábuk.

Arra ébredtem, hogy valaki cirógatja az arcom. Kinyitottam szemem és egyből szerelmem képét láttam meg. Valahogy olyan volt mint egy álom, de nem az volt. 

-Felébredtél Csipkerózsika? Hogy aludtál? 

-Egész jól. És maga Herceg? 

-Kiválóan, hisz mégis csak a szerelmem mellett aludhattam. -ezzel finom csókot lehelt ajkaimra. Viszonoztam tevékenységét, mikor már egy jó ideje egymás száját "nyaltuk", engedélyt kért a nyelvével, amit meg is adtam neki. Mikor már úgy éreztük elfogyott a levegőnk, elváltunk. 

Felém hajolt és szívni kezdte nyakamat...

To be continued... 

Már csak azért is húzom az agyad pancus0828 😂😂😂
🍒 Kedves Cseresznyemagok, ne haragudjatok, hogy itt hagytam abba ezt a részt, de megkell kicsit szívatnom ezt a jánykát! 🍒
A zenét azért választottam, mert ez ment a lejátszási listámon, mikor elkezdtem ezt a részt. Egyik legjobb zene, hallgassátok közbe, és szeressétek a 1D!
💙 A Larry legyen veletek! 💚
Pusz-pusz!

Forever Beside You • Befejezett •Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon