14.

301 21 3
                                    

~Visszaemlékezés~

Daniel szemszög

Mindössze 19 éves voltam, Thomas pedig 20. Mikor 1. éves voltam, már akkor tudtam, hogy van valami vonzó számomra benne. Valahogy mást éreztem iránta, mint a többi srác iránt. Nem haverként tekintettem rá, hanem valahogy mást éreztem, ami fura volt. Mikor elment mellettem, a szívem majd kiugrott. Az arcom pirosas színt fett fel. 

Elkezdődött a 2. évem az egyetemen. Év elején az egyik srác, név szerint Mike, rendezett egy bulit, ahol Thomas is ott volt. Én csak keveset ittam, de Ő már annál többet, sokkal többet. Megfogta kezem, és felrángatott az emeletre. Hiába próbáltam elmenekülni, nem tudtam. Nem volt erőm hozzá. Majdnem betörte az ajtót. Mikor beértünk a szobába oda baszott az ágyhoz, és egy kötelet vett elő, amivel megkötözte a kezem. Majd levette a nadrágom, majd a sajátját is. És hát betette. Megerőszakolt, ez nem csak kielégítő szex volt. Megerőszakolt. Sírtam. Fájt. Úgy éreztem, hogy nem fogom túlélni. Mikor elment bennem, kihúzta magát belőlem és eloldozott. Viszont ott hagyott. Mindenem sajgott. Próbáltam segítséget hívni, de nem jött senki, túl hangos volt a zene. 

Azutáni reggel Mike keltegetett. Kérdezte mi történt. Én csak annyit válaszoltam, hogy megerőszakoltak. Nem mondtam el neki, hogy ki volt. Egyből hívta volna a rendőrséget, de én nem hagytam neki erre lehetőséget. Majd nagy nehezen, segítséggel sikerült kikászálódnom az ágyból. Mike haza fuvarozott, és aznap nem mentem be a suliba, sőt egész héten. Fájt mindenem. Thomast nem így ismertem meg. Tudom az alkohol. De nem csak ez beszélt belőle. Itt volt más is. De sokáig nem jöttem rá.

Majd mikor elmentem az iskolába, megláttam Őt valami hímringyóval smárolni. Állítólag Kyle-nak hívták. Ő azóta már meghalt. A szülei bántották. Nem foglalkoztak vele, de mikor otthon voltak akkor mindig verték. Majd aztán a diplomaosztó után, öngyilkos lett.

3. év után, decemberben, pontosan karácsonykor átjött hozzánk azzal, hogy az anyja küldi ezt a doboz sütit nekünk. Tudtam, hogy nem az anyja volt. Mert az édesanyja már 5 éve meghalt. Az apja pedig sokat dolgozott. 

Mikor vége lett a téli szünetnek akkor a suliban félre hívtam és elmondtam neki, hogy tudtam hogy Ő sütötte a sütiket. És, hogy nagyon finomak voltak. Na és itt kezdődött minden. Thomas végzős volt és a vizsgákra kellett tanulnia. De ha volt ideje, akkor mindig átjött és meséltük egymásnak a napunkról. Minden időmet vele akartam tölteni, de ezt nem tehettem sajnos meg.

Majd mikor megvoltak a vizsgái akkor elmondtam, hogy sajnálja ami Mike buliján történt. Mikor ezt elmondta oda lépett mellém és azt mondta, hogy szeret. Én is szeretem annak ellenére amit tett velem, akkor is szeretem. Már nem érdekelt semmi, csak az, hogy vele legyek. 

Már mindketten munkába jártunk, de akkor is kitartottunk egymás mellett, majd egyszer megkérte a kezem az egész iskola előtt. 1 év múlva össze is házasodtunk. És különösebb dolog nem is  történt az életünkben mostanáig...

~Visszaemlékezés vége~

🍒 Sziasztok Cseresznyemagok! 🍒
Itt is lennék a kövi résszel. 
Remélem tetszett nektek ez a kis Visszaemlékezés Daniel életébe
ha meg nem akkor meg így jártam! xD
💙 A Larry legyen veletek! 💚
Pusz-pusz!

Forever Beside You • Befejezett •Where stories live. Discover now