You're kidding, right?

11 0 0
                                    

Pov: Julie

Het is al 04:15. Ik lig nog wakker. Ik kan niet slapen. Ik voel me zo schuldig. Op Whatsapp zei Henry dat er niks aan de hand was, maar ik weet gewoon dat hij gekwetst was. Ik wilde hem niet kwetsen.. Ik kan me nu gewoon nog niet openstellen. Ik kan zo toch niet blijven liggen, ik moet morgen weer naar school! Zal ik schaapjes gaan tellen? Ach, waarom ook niet? 1 schaapje.. 2 schaapjes.. 3 schaapjes.. zzzzzzzzzzzz....

Ik word wakker van een knal. Wat was dat? Mijn hoofd doet pijn.. Ik word wakker en check m'n telefoon even. Uit mijn ooghoek zie ik een jongen zitten in mijn stoel. Wat? Het zal vast wel gewoon een waanbeeld zijn. Ik kijk toch maar even voor de zekerheid. Wacht.. wat is dit? Mijn ogen slapen nog half, maar dit is echt.. Er zit een jongen in mijn stoel.. ER ZIT EEN JONGEN IN MIJN STOEL!

Hij lag te slapen maar wordt langzamerhand wakker. Hij opent uiteindelijk zijn ogen. Zijn ogen dwalen langzaam over mijn kamer voordat ze mijn ogen kruisen. Hij kijkt heel verbaasd. "Wie ben jij?" vraagt hij me verbaasd. "Dat kan ik jou ook wel vragen" zeg ik raar. Ik zie dat hij nadenkt. "Wacht, ik zit in een meisjeskamer. "Waar ben ik?"

Als ik beneden kom zit mijn moeder met een glimlach aan de keukentafel te wachten. De tafel staat vol met lekkers, wat ik raar vind, want we eten nooit uitgebreid. De vreemde jongen is met me meegelopen en voordat ik aan mijn moeder kan vragen wat er aan de hand is komt er ineens een man uit de keuken lopen. Hij geeft me een hand: "Hallo, ik ben Tim en dit is mijn zoon Max!" "Okeee..?" zeg ik alsof het me niks boeit. " Je mag wel wat vrolijker doen tegen mijn nieuwe vriend" zegt mama. Omg neeee, waarom moet dit mij nu weer overkomen? "Oké, dit is allemaal leuk en aardig, maar waarom werd ik wakker in de kamer van iemand die ik niet eens ken? vraagt Max. "Ja, ik wilde je graag meenemen naar mijn nieuwe vriendin maar je sliep al, dus heb ik je maar in haar stoel gelegd" zegt Tim. Ik ben zo confused en wil gewoon zo snel mogelijk weg hier. Echt no way dat ik happy family ga spelen met deze twee random vreemden. Voordat mijn moeder nog iets kan zeggen ren ik de deur uit.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Mar 11, 2020 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Verlegen ben je voor je hele leven..Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon