Son

6.7K 598 307
                                    

Z Gazetesi

Güne üzücü bir haberle başlıyoruz. Yükselmekte olan ünlü grup Güneşli Günler'in solisti Kıvanç Demirel dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Grubun ilk konserinden sonra ilk solistleri ve grubun kurucusu Özgür Yıldız'ın grubun geçirdiği trafik kazasında öldüğü biliniyordu. Grup bu olaydan sonra dağılmamıştı Özgür yerine yakın arkadaşı Kıvanç Demirel geçmişti. Grubun yükselişi tam gaz devam ederken acı haber alındı. Kıvanç Demirel boğularak yaşamını yitirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Grubun diğer üyeleri Ufuk Yıldırım ve Tekin Aksoy henüz konu ile ilgili açıklama yapmadı. Grubun şimdiki durumu ne olacak hepimiz merak ediyoruz.

...

Her sokak sana çıkıyorsa
Her adımda ölüyorsam.
Her adımda ağlıyorsam
Günlerin hepsini çöpe attım ben
Gidiyorum

İntihar hiç bir zaman çözüm değildir. Her zaman bir umut vardır. Ama bazıları bunu göremez. Kıvanç göremedi. O da sevgilisinin peşinden gitti.

Söylenene göre o gece gökyüzünde daha önce hiç görülmemiş 2 yıldız belirdi. Dipdibeydiler. Bana sorarsanız bu bizim iki aşığımızdı. Başka boyut veya evren farketmedi onlar hep birbirlerini sevdiler. Sevecekler.

...

Bu da bu şekilde bitti evet böyle bitti ağlayasım var kısa zamanda sevdim bu karakterleri

Ufuk'un hikayesini yazacağım. Zavallı çocuğum önce en yakın arkadaşını sonra başka bir yakınını kaybetti. Onu tanısak güzel olur değil mi?

Sizce nasıl bu kurgu? Neler hissettirdi?

Sey gorusurz

Gittin Gideli (boyxboy || texting)Where stories live. Discover now