Chapter: 11

629 39 45
                                    


WARNING WARNING WARNING: SMUT SCENES





2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.

Ξυπνώ απο τον απαίσιο ήχο του τηλεφώνου μου. Συκώνομαι με προορισμό το μπάνιο. Καθώς περπατούσα μπερδεύω τα πόδια μου και χτυπώ το πίσω μέρος του κεφαλιού μου στο χερούλι της πόρτας του μπάνιου. «Γαμώτο»λέω μέσα απο τα δόντια μου και πιάνω το σημείο το οποίο χτύπησα.

Κάνω ένα γρήγορο ντούζ. Βγαίνω απο το μπάνιο και αφού σκουπίσω το σώμα μου βγαίνω έξω και διαλέγω τα ρούχα που θα φορούσα σήμερα στο σχολείο.

[...]

Αναστενάζω και κοιτάζω έξω απο το παράθυρο της τάξης. Καθώς κοιτάζω έξω βλέπω τον Τζόρτζ να μιλάει με κάποια. 'Δεν μπορώ να δω ποιά είναι γαμώ .Όπα, γυρίζει. ΤΙ ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΕΦ;;;;;;;;;;;'

'ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ. Εντάξει Έρικ ηρέμησε απλά είναι φίλοι. ΙΙΙΙΙΙ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΑΑΑΖΕΙΙΙΙΙ'σκέφτομαι απο μέσα μου. Δίνω το χέρι μου στην Ολίβια και της ψυθιρίζω «Κράτα με....κράτα με αλλιώς θα κάνω φόνο». Η Ολίβια γελάει «Τι έγινε πάλι ηλίθιε;»μου λέει και σπρώχνει το χέρι μου. Τις δίχνω με το δάκτυλο μου έξω και βλέπει τον Τζόρτζ και την Στέφ να αγκαλιάζονται «Την γαμημένη καριόλα. Πόσο ψεύτικη πλέον;!»μου λέει η Ολίβια και κάνω έναν μορφασμό συμφωνίας.

Επιτέλους χτυπάει το κουδούνι και βγαίνουμε έξω για διάλημμα. Βλέπω τον Τζόρτζ να έρχεται προς το μέρος μου και βλέπω την Στέφ και τον Μάθιου λίγο πιο δίπλα 'Ή τώρα ή ποτέ'λέω απο μέσα μου και μόλις ο Τζόρτζ ειναι κοντά μου του αρπάζω το πρόσωπο και αρχίζω να τον φιλάω πεινασμένα χωρίς να με νοιάζει αν μας βλέπουν όλοι. Ο Τζόρτζ αντιδρά γρήγορα και τυλίγει τα χέρια του γύρω απο την μέση μου.

Σταματάω το φιλί και τον κοιτάω στα μάτια. Ο Τζορτζ μου χαμογελάει «Τι ήταν αυτό;»μου λέει. «Η απάντηση σου»του απαντάω και του χαμογελάω. Μόλις το ακούει με αγγαλιάζει σφηχτά. Ίσως υπερβολικά σφηχτά «Ε-Εμμμ Τζόρτζ,ν-νομίζω πως μ-με θ-θες ζωντανώ έτσι;»του λέω και γελάω.

[...]

Ξαπλώνω στο κρεβάτι βλέπωντας μια καινουργια ταινία, το Love,Simon καθώς βλέπω την ταινία χτυπάει το κινητό μου. Στην οθόνη βλέπω το όνομα του Τζόρτζ.

«Ναι; Τζορτζ;»απαντάω το τηλέφωνο.

«Τι κάνει το μωράκι μου;»μου απαντάει και εγώ κοκκινίζω.

«Καλά είμαι! Εδώ μόνος στο σπίτι γιατί οι γονείς μου βγήκαν έξω»του λέω.

«Μπορώ να έρθω;»με ρωτάει.

The Crush[boyxboy]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα