Sretna godišnjica činjenja mog i mnogih drugih života boljim

38 6 1
                                    

Dedicated to : BulleTproof boy Skout (aka BTS, tko ih ne voli nek ovo preskoči)

Znači, wooooow, koliko ja mogu bit glupa! Ovaj datum mi je cijeli prošli tjedan bio u glavi, a danas zaboravila! Idiot sam!

No, kako god...

Što je značenje naslova? Paaa, BTS je jedan od razloga zašto sam ja još živa, i uzrok ostalih razloga. Njihova glazba i razmišljanje o njima me svakim danom čini jačom i spremnijom za borbu protiv moje depresije. Što se tiče toga da su uzrok, svoje najbolje prijateljice ovdje, @jiminovbiceps i @JaKkkurwa sam upoznala preko toga što su ARMY, kao i ja. Da njih nije bilo, ja ne bih ovdje bila. Prilično sam sigurna da BTS ovo nikad nećeš pročitati, zato i pišem na hrvatskom, ali meni i dalje nešto znači činjenica da sam se, iako u zadnji čas, sjetila važnosti ovog datuma. Sigurna sam da nisam jedina kojoj oni daju snage za daljnji život. Znam da je ovo ludo, ali bez obzira na to, mogu iskreno reći da ih, iako mi biološki nisu ništa, volim skoro kao da su mi braća. Tako su čiste duše i uma, nikad se ne hvale i zahvalni su za ovo što imaju. Ako to nije prava dobrota, ja sam švedski tramvaj. Također, želim im čestitati na tome što su ove godine 2. PUT ZAREDOM osvojili BBMA. Zaista je zaslužuju.

Oni zaslužuju i više nego što dobivaju, i često mi se krivo što im ni na koji način ne mogu pomoći oko njihovih problema, emocija i fizičke izmorenosti. Da mogu, bez oklijevanja bih im dala tjedan dana da se pošteno odmore i najedu, vide s obiteljima i prijateljima. Ako treba, osobno bih se pobrinula za to (čak bih i Jiminu zabranila vježbanje).

Poanta ovoga svega je da je ovo moj način na koji im indirektno zahvaljujem. Hvala vam, BTS, na svemu što činite, na svom vašem trudu i na učinku koji imate na nas.

Happy fifth anniversary, BTS. I will always love you and be proud of you.

❤️💕💖💙💚💛💜🎉🎊🔝💯

Moja mišljenja, pitanja, stuff Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt