Isprika

48 5 32
                                    

Iskreno mi je žao što sam bila ovoliko neaktivna zadnjih dana, ljudi. Išla sam na more, tek sam se prije tri dana vratila i nisam imala vremena vam se javit prije puta. Inače nisam Belieber, ali eto, da iskažem koliko mi je žao. Lol.

AAAALIIIII

Također sam se malo odmorila od svega i to mi je godilo. Shvatila sam nešto.

Shvatila sam da je život ovdje da uživaš, napraviš ovaj svijet manje lošim mjestom, i onda umreš. A za to ti treba da samu/samog sebe prihvatiš kako treba. I iskreno, ja sam to odlučila napraviti. Pa što ako sam ružna i kukavica. Dobro kuham i pišem, iskrena sam, nisam čak ni previše glupa. Tu sam kakva jesam i trebala bih se prihvatiti takvu, umjesto da kukam zato što nisam bolja trebam koristiti ovo dobro što imam. I to ne vrijedi samo za mene! To vrijedi za sve koji su u imalo sličnoj situaciji kao ja po pitanju samomržnje. Svi vi, svi mi se trebamo takve kakvi jesmo prihvatiti. Nije lako, ali što se mora, mora se. Ovako će nam samo bit super žao za desetljeće ili dva. Tako da vas molim da pokušate.

Inače, ako ste se pitali što je novo u mom životu...

Wait what

106 (ILI VIŠE?!) FOLLOWERSAAAAAAAAAA

Apsolutno ste nevjerojatni! Hvala vam puno! Ja zaista ne mogu vjerovati! Hvala, ja skoro da plačem od sreće!

(usput, ako netko zna, zašto se 'Seventeen' zovu tako s obzirom na to da ih ima 13???)

Zatimmmm....

Počela sam svirati klavir, relativno nedavno, mama me uči doma. Ako želite, kad budem dovoljno dobra, odsviram vam nešto. Probat ću i pjevat al ako ne bude dobro samo ću svirat lol

Ondaaa....

NISAM SE REZALA MJESEC I PO YAAAAASSSSS

Proplivala sam i naučila ronit, prije nisam mogla jer me je kao malu sestra gurnula pod vodu i skoro utopila pa mi je to stvaralo blokadu, ali sad još malo pa sam s tim gotova u potpunosti! YAAAAAAY

S par starih prijatelja sam se na moru zbližila puno više nego prije iskreno, ma da im još nisam rekla za, uskoro bivšu, depru.

Općenito, više sam se opustila i ide mi dobro u životu, nadam se da je tako i vama!

Odlučila sam uskoro izbacit jednu novu knjigu, BTS ff, a i ubaciti stare u pokret...

AAAALSOOOOO

Idemo u fiiiiiinaaaaaaleeeee,
doslovno sam se sad derala kroz prozor 'FRANCUSKA JE SLJEDEĆA' lol

Do idućeg puta! Volim vas!

💖

Loling out! (moja nova glupa rečenica za odjavu)

Moja mišljenja, pitanja, stuff Where stories live. Discover now