/8/

913 32 8
                                    

  Lisa bana karşılık vermişti! Sanki bunu bekliyormuş gibi! Lalisa. Manoban. Bana. Karşılık. Verdi. Ahhh yanlış söyledim Lalisa. Kim. Bana. Karşılık. Verdi. Böyle daha güzel oldu :)
Nefessiz kalınca ayrıldık.Ayrılınca hemen dışarı bir kafeye götürdüm.Nedenini bilmiyorum ama götürdüm.

Lisa: Jennie bence bu ödülü haketmiştin? Değil mi? Ve neden şimdi bir yere gidiyoruz?

Jennie:B-ben teşekkür ederim :) Ç-çünkü canım istedi :))

Lisa:Bende teşekkür ederim Jennie.Beni önemsediğin için.

Dedi ve sarıldı.Bende ona sarıldım.O an onu hiç bırakmak istemedim. Lisa gerçekten her insandan farklı. Yüz hatları,dudağının tadı,o güzel gözleri,gülümseyişi herşeyi.Evet önceden yapmıştım bir hata..
Jisoo ile birlikte olarak.Bunu Lisa ya söylesem,beni unuturmuydu? Nefret edermiydi benden? Ben,ben bunu ona şimdi söylemeliydim.Artık korkak olmamalıydım.Kafeye varmıştık ta zaten.

Jennie: Lisa..

Lisa: Efendim Jendeuk?

Jennie: Ben..

Lisa: Sen?

Jennie: Ben Jisoo ile birlikte oldum.

Lisa: N-ne?

Jennie: B-ben özür dilerim Lisa..
A-ama isteyerek o-olmamıştı..
B-ben sarhoştum Lisa..
B-ben ü-üzgünüm...

Lisa: O zaman nasıl hatırlıyorsun Jennie! Sarhoşken insanlar yaptığı şeyleri hatırlamazlar!

Jennie: V-video..

Lisa: Ne videosu Jennie!

Jennie: Sikik beyinli Jisoo (küfür yazdığım için rahatsız oluyorsanız k.b.) video ya çekmiş! B-ben istememiştim diyorum! Kendi beni kullanmak istediği için video ya çekmiş! Beni o video ile tehtid etti! Tabi sen o oçu sevdiğin için hiç bir boku görmüyordun! Hayatındaki herşeyi ona verebilecek kadar sevdin o siktiğimin kızını! O senin için hiç bir bok yapmadı! Ben senin için kendimi sikterecek kadar şey yaptım ve sen o senin için götünü bile kıpırdatmayan kızı sevmiştin! Ama şimdi beni sevemiyormusun! Ne sikimse artık seni bende o anlamda sevmiyorum artık! Tüm hayallerimi alıp çöpe attın! Ölseydimde şu sikim gibi bok olan şeyleri yaşamasaydım!

Demiştim ve gitmiştim.Her şey çok kötüye gitmişti.Onu hala seviyordum ama çok sinirlendiğim için bir sik olacakmış gibi saydırdım işte. Umarım beni affeder. Kendi adımın sikik kafalı Jennie diye anılmasını istiyordum şuan.Lisa neden beni bu kadar kendine bağladı?

~~~~~~~~~~
Gece kuşları sa jsjsjsjs.Neyse artık bölümler böyle kısa olacak.Yakında kavuşacaklar spoi vermek istedim sjsjsjsnsd.Ha bu arada kavuştuklarında kitap bitecek.Çok isterseniz 1 tane özel bölüm atarım.Sizi seviyorum.İyi geceler/günler ❤️❤️

Bakın şimdi Jennie nin sapıklaştığı fotoyu koyup gidiyorum sjjssj.Koyduğum fotoda Jennie nin baktığı yere bakın jsjsjs.

Koyduğum fotoda Jennie nin baktığı yere bakın jsjsjs

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ehueheuheuehuheuehu sjsjsjsj.Neyse bu sefer cidden bye.

JenLisa//kedicik,annecik✔️✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin