Black Hat - Jeon Jungkook

2.1K 60 25
                                    

Yeni yayınladığım bir hikaye var bakmanızı isterim.

Black Hat - Jeon Jungkook

Hazır tatil başlamışken buralara geri dönme kararı aldım. Hayatımda yaşanan şeyleri anlatıp sizi de boğmak istemiyorum fakat yorumlarda haklı olarak baya isyan eden kişiler olmuş. Gerçekten geçerli sebeplerim var merak eden varsa mesaj atabilir, anlatırım.

Onun dışında kitaba 1 yıldır bölüm atmadığımı farkındayım. Artık bitirmek istediğim bir kitap ama toparlayamıyorum :( Son bölümü atarken uzatmayı düşünmüştüm ama şimdi keşke atmasaydım, direk final bölümü yayınlasaydım diyorum.

Ama yapacak bir şey yok. Bir şekilde elimden geldiğince toparlamaya çalışacağım. Çoğunluk okur, okumaz bilmiyorum ama kitabı sevenler için yapacağım bunu.

Kitabın ilk bölümlerine bi göz attım. Cidden hangi kafayla yazmışım bilmiyorum, hatırlamıyorum da. Ama bu yazdığım ilk kitaptı ve yeri de ayrı. Keşke aksaklıklar olmasaydı ve biran önce bitirebilseydim herkes mutlu mesut okuyacaktı skxkaşdlşwfö

Her neyse. Yeni yayınladığım kitap için umutluyum denebilir. Yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum mutlaka göz atın.

Bu kitaba da yeni bölümü bu hafta içinde atmaya çalışacağım. Birkaç bölüm daha ve sonra final olcak. Yani umarım yaşanır bu.

Bu kadar ilgisiz ve kötü bir yazar (demeye bin şahit) olmama rağmen yorum ve mesajlarınızı hiç eksik etmediğiniz için teşekkür ederim. Ama artık geri dönüyorum ve umarım her şey eskisinden daha güzel olur.

Seviliyorsunuz ❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

sugar • mygWhere stories live. Discover now