1

25 2 0
                                    

Aulan är full av ettor och tvåor som sitter spända och förväntansfulla efter ett sommarlov som alla längtat till i flera månader. Felix är en av dem. En 18årig kille som bor i huvudstaden, fest är hans mellannamn, han hatar relationer sin styvmamma och djur. Han har brunt hår med en stilig frisyr och har utseendet som en riktig svärmorsdröm, han beskrivs ofta som snygg och skön och en fest utan Felix Sandman är inte en fest.

Kören slutade sjunga "den blomstertid nu kommer" som är en tradition när det gäller skolavslutningen och det var dags för eleverna att ta sig ut från skolan och starta sitt sommarlov.

12.14

Felix stängde igen sitt skåp för sista gången på ett par månader och väntade på Oscar, Harry och Ludde som höll på att plocka ur sina grejer.

"Denna sommaren ska bli så jävla fet" sa Ludde samtidigt som han slängde ner sin longboard på golvet och ställde sin högra fot på den. Ludde är en av Felix närmsta vänner. De hamnade i samma klass på gymnasiet och klickade på en gång. Han är blond med ljusblåa ögon och går ingenstans utan sin longboard eller hörlurar.

Harry och Oscar blev också klara och de gick gemensamt ut ifrån skolan. Påväg ut mötte de Kajsa, Disa och Maja som var de tre populäraste tjejerna på skolan och deras utseende var precis enligt ideal.

"Ni kommer väl ikväll?" frågade Disa och kollade lite extra på Harry. De två har alltid haft små känslor för varandra men aldrig startat något eftersom båda är lite rädda för förhållanden.

Det var en sommarfest som väntade och det var den största festen på hela året.

"Klart, vi ses där" svarade Harry och släppte inte blicken från Disa.

Felix och hans vänner gick vidare in mot stan där de skulle kolla på kläder åt Oscar inför kvällen samt äta på restaurang som också tillhörde traditionen av skolavslutningen.

"Fan vad hon är snygg" sa Harry när vi hade gått en bit

Felix suckade. "Du får ju henne om du vill ha henne"

"Eller så släpper du henne så får jag ligga med henne istället" sa Oscar med glimten i ögat och log mot Harry. Oscar är Felix allra bästa kompis och de har känt varandra sedan de var små, de har under hela sina liv bott grannar och även deras föräldrar hänger med varandra. Oscar har gröna ögon och fluffigt hår.

Alla skrattade förutom Harry.

"Du skulle bara våga röra henne din jävel"

I stan hittade Oscar en ny gul tröja från champion som han skulle bära på sommarfesten ikväll och de hade ätit asiatisk mat inne i stan. Alla killar åkte gemensamt hem till Felix där de skulle föra.

Felix perspektiv

16.39

Jag låste upp dörren och klev in i huset, det var nystädat och luktade fräscht. Förmodligen hade vår städerska varit här för typ tredje gången denna veckan. Min farsas nya tjej är beroende av att allt ska vara städat och istället för att städa själv utnyttjar hon att pappa är rik och låter han betala upp mot 10lax i månaden. Jag suckade och gick in längre in i huset för att grabbarna skulle få plats i hallen. Jag la nycklarna på köksön som anslöt hallen med köket. I mitten av köket stod tre flak öl staplade på varandra. Jag drog iväg ett sms till pappa "tack för ölen, vi ska föra hos oss, uppskattar om ni ej kommer hem innan 20".

"Är ni hungriga?" frågade jag grabbarna samtidigt som jag öppnade kylen för att se om det ens fanns något gott och ätbart.

"Är du go eller? Vi har precis tryckt i oss asiatisk buffé" utbröt Ludde samtidigt som kollade på Harry och Oscar för att försäkra sig om att ingen kände sig hungrig.

Han har rätt, jag var proppmätt och hade jag ätit något mer skulle jag förmodligen spy. Jag stängde igen kylen och vi gick tillsammans upp på mitt rum.

Vi bestämde oss för att spela NHL på mitt xbox one som jag fick på min förra födelsedag för att fördröja tiden. Oscar och jag började spela en match mot varandra, vi valde lag och startade matchen.

Tiden gick fort och det var dags för oss att fixa oss och börja supa. Jag duschade, tog på mig en grön vintage skjorta tillsammans med svarta jeans. Harry drog upp tre vodkaflaskor från sin väska som vi skulle dela på och vi körde drickleken jag har aldrig för att vi snabbt skulle få ner drickan och bli påverkade så vi kunde dra mot festen.

20.11

Vi staplade in i huset där festen ägde rum som redan var överfyllt med ungdomar som var påverkade och skulle ha kvällen i deras liv. Jag gick mot köket och blandade en grogg som jag kunde ha i handen och sippa från. Harry mötte upp Disa och redan från första kvarten av festen började de strula och dansa med varandra, därmed visste jag att jag inte skulle snacka mer med Harry eftersom han har spikat schema.

Jag gick mot dansgolvet och började släppa loss till en dålig techno-låt som spelades i SONOS-högtalarna som var uppsatta i hela huset. Flera av mina gamla ligg samlades kring mig. Hannah, en blond, ganska snygg tjej som är ett år yngre började komma nära och dansa med mig, hon hade ganska go urringning och hennes bröst var fasta och snygga, hon började twerka mot mig och trycka röven mot mig. Jag klagar inte. Jag tog på henne och tillslut stod vi där och hånglade mitt på dansgolvet. Hon var väldigt på och tillslut tröttnade jag.

"Jag ska ba ut och ta en cigg" sa jag till henne för jag ville bli av med henne. Hon var jättefull och jobbig.

"Jag kan följa med"

Jag suckade och drog ut, hon följde efter bakom mig.

Ute stod redan Oscar med några killar från skolan, solen hade inte hunnit gå ner än och det var fortfarande ljust. Älskar sommaren.

"Ojojoj Felix, redan hittat kvällens ligg?" Frågade en av dem, jag tror han heter Victor och går i en annan ekonomiklass.

"Näe, henne har jag redan legat med, du får gärna ta henne om du vill" sa jag tyst för att Hannah inte skulle höra. Jag placerade en cigg mellan läpparna och tände den. Jag drog ner röken i lungorna.

"Ursäkta? Jag är inget jävla objekt vem som helst kan ligga med din idiot" Sa hon och vinglade så jag var tvungen att lägga armen runt henne.

"Nä men du beter dig som ett" sa jag och blängde ner på hennes urringning.

Hon drog bort min arm och bitchslapade mig och gick in igen.

Jag ryckte på axlarna och himlade med ögonen.

"Tjejer.. Vad ska man göra?"

Killarna runt mig skrattade och gav mig give-me-five.

När min cigg nästan var slut och jag precis skulle gå in, såg jag en tjej gå in för grindarna med två påsar i händerna. Helvete va snygg. Hela världen stannade upp och allt jag kunde fokusera på var henne. Hon var kort, mörkblont hår och hade på sig ett par svarta jeansshorts som var ganska korta, så man såg hennes snygga ben. Wow.

"Felix!!!" sa Oscar samtidigt som han knuffade till mig

"Har du ens lyssnat på något av vad vi sagt? Vi planerade att vi drar till Rhodos på höstlovet?" Frågade han

"Ouff, Felix spanade in Nichole Bengtsson. Du är medveten om att det inte går att ligga med henne, hon är kall som fan" sa en av Victors kompisar och la blicken på tjejen jag nyss spanat in som nu var påväg in genom dörren.

Jag gick ifrån de och följde efter henne. Jag gick till vardagsrummet och där satt hon och hade precis hälsat på sina kompisar, en av de var Hannah som satt och grät i soffan.

"Där är han, idiotfan" Sa Hanna och pekade mot mig.

Nichole som hon tydligen heter kollade på mig och började gå emot mig.

Wow.

Första kapitlet YAAAS. Ingen kommer läsa, men jävligt kul och skriva hihih!! Ganska långt första kapitel men skitsamma.

Let me know if u like it <3

crush - f.sWhere stories live. Discover now