2

17 0 0
                                    

Felix perspektiv

"Jaha, det är du som är Felix Sandman? Idioten som inte vet hur man behandlar tjejer?" Sa hon när hon kom nära.

"Yes, trevligt att träffas" sa jag och blinkade med ena ögat. Hon såg riktigt bra ut och hennes ögon bara lyste. Jag brukar inte känna såhär om någon tjej.

Hon himlade med ögonen. Oherrejävlar.
"Du sa aldrig vad du heter?"
"Spelar ingen större roll, du kommer inte behöva använda det" Sa hon och vände sig om mot Hannah som satt i soffan med tre kompisar runt som tröstade henne.
Oscar kom upp bakom mig och la handen på min axel.
"Fick Felix precis nobben?" Frågade han och log retsamt
"Jag är inte klar med henne än"
Jag kunde inte släppa blicken från henne, hon hade en speciell atmosfär runt henne som jag inte kunde släppa.
Jag följde med honom ut i köket där vi tog vars två vodkashots. Ludde ramlade in i köket tillsammans med en tjej, hon var kort och mörkhårig, hon hade lite asiatiskt utseende. Båda var packade.
"Detta är Julia, hon bor egentligen i Göteborg men hon är kusin med nån i samhällsklassen, men hon ska stanna över sommaren. Najs va?"
Sa han och lät stolt över att presentera sitt kap.
"Tja, trevligt att träffas." Sa både jag och Oscar innan vi tog ännu varsin shot.

23.56
"Alla måste ut, polisen är påväg" Skrek Kevin som jag tror är personen som bor här och håller i festen.
Jag tog min ryggsäck och gick ut på baksidan. Det hade blivit mörkare och solen hade hunnit gå ner. Flera stycken var redan på baksidan och  försökte smita ut i en liten skogsdunge som var bakom. Undra vart fan Oscar är. Harry var förmodligen med Disa & eftersom hon inte brukar bli särskilt full så håller hon nog koll på honom, Ludde hade nog dragit någonstans med göteborgskan. Jag försökte dra upp min mobil men kunde inte hitta den. Helvete. Jag bestämde mig för att gå tillbaka till huset.

När jag öppnade altandörren som fanns på baksidan så var huset nästan tomt. Kevin var där, några tjejer i klassen under och lite killar jag inte kände igen.
"Ni har inte sett en mattsvart iphone 10?" frågade jag.
"Oj rikemansbarn, du kanske är något att satsa på" sa någon med feminin röst bakom mig. Jag vände mig om och där stod "Nichole" eller vad hon nu heter, hon räckte fram min mobil.
"Ohja, vet att du inte skulle ångra dig efter en natt med mig" sa jag. Vi stod relativt nära varandra tills hon backade ett steg.
"Haha nej tack". Hon vände sig om och gick längre in i huset.
"Du kan väl iallafall ge mig ditt namn?" Sa jag och följde efter.
"Nichole, gå hem nu"

Vem är hon och varför har jag aldrig hört talas om denna Nichole?

Jag gick ut den vanliga vägen och gick hemåt. Jag låste upp mobilen och skrev i vår gruppchatt där jag, Oscar, Harry och Ludde är medlemmar. "Är ni okej eller". Jag fick snabbt två svar tillbaka:

Oscar skickat 00.27
"Yes kom precis hem"

Ludde skickat 00.28
"Ah, jag och Julia är påväg hem till mig 😏"

Oscar skickat 00.28
"Tror inte vi behöver oroa oss om Harry, han är nog med Disa skulle jag tro"

Jag släckte min iPhone, stoppade ner den i fickan och gick hem under gatlamporna. Det var lite kyligt för att vara en sommarnatt, men det gick snabbt att komma hem.

När jag öppnade dörren var det släckt i hela huset. Jag öppnade kylskåpet för att hitta något ätbart, familjen hade ätit pizza så jag tog en slice och sprang upp. Jag hörde någon stöna och jag fick direkt upp bilder i huvudet på pappa & min "plastmamma", det händer alldeles för ofta och jag spyr i munnen lika mycket varje gång. Jag knackade på deras sovrumsdörr och det blev tyst direkt.
"Vem var det? Är Felix redan hemma? Jävla unge" hörde jag två röster viska där inne. Jag suckade och gick in i badrummet, borstade tänderna, sedan gick jag och la mig.

Jag kunde inte sluta tänka på Nichole. Fan.

crush - f.sWhere stories live. Discover now