Raufacatoarea Paun

66 4 1
                                    


In teoria anterioara am dezbatut motivul disparitiei, pierderii memoriei Emiliei , locatia sa actuala si motivul existentei lucrurilor din seif.
Acum vom vorbi despre intoarcerea acesteia si aparitiei Maretei Regine a Raului Paun.
Asa cum stim, Gabriel vrea sa obtina Miraculosul Creatiei si Miraculosul Distrugerii , cu orice pret, acestia contopindu-se oferind purtatorului puteri infinite, transformandu-l intr-un zeu. Pe langa aceasta, sa o numim comoara, posesorul are dreptul si la implinirea unei dorinte, insa conform informatiilor ce ni le ofera Maestrul Fu, folosirea acestora are un pret, echivalent (o teoriece am prezentat-o mai demult pe o pagina si daca doriti vo voi impartasi si voua aici, in cazul in care nu ati citito). Asa cum spuneam , conform informatiilor oferite de micutul batranel,paznic si maestru al Miraculosilor, dorinta poate fi indeplinita numai in urma unui schimb echivalent, adica pentru un lucru , trebuie sa oberi un altul de aceeasi valoare. Aici intervine teoria mea, eu cred ca Gabriel va reusi sa obtina miraculosii pentru scurt timp si o va readuce in simtiri pe Emilie ,odata cu memoria sa, insa pretul ar fi.... chiciti ce?...sa va dau un ragaz de gandire?.......ei, haideti ca va zic eu, dupa parerea mea,pretul acestei dorinte va fi chiar bunatatea si puritatea sufletului acestei femei. Gabriel nestiind de aceast impas,oficiaza ritualul, fara a sti ca nu-si va mai readuce inapoi sotia pe care o stia si o iubea, ci mai degraba o varianta opusa a ei. Ramanand fara bunatate, evident ca singurul lucru care ii va mai ramane Emiliei va fi rautatea, aceasta devenind Paun,raul absolul si sefa lui Hawk Moth. De ce cred ca ea va fi paun si nu Nathalie? ei bine va zic acum de ce ...si anume, producatorii serialui ne-au dezvaluit ca desi Nathalie stie adevarul despre Gabriel si posibil si despre Emile, spun posibil fiindca nu ni s-a spus nimic oficial despre asta si nici nu a fost depistat prin mesajele subliminale (da exista asa ceva in serial , trebuie sa fii atent la serial, mai mult decat deobicei) si forma in care va fi akumatizata, astfel stim ca 100% , Nathalie nu va fi Paun. Cum sa vorbim despre motivele pentru care consider ca Emilie va fi paun: in primul rand este miraculosul paun aflat in seif , desi nu sunt tocmai sigur ca acela este miraculosul real ( daca doriti voi face o teorie despre locatia adevarata a acestui miraculos, doar specificati asta in sectiunea de comentarii).
In al doilea rand este aspectul lui Puan, uitandu-ne cu atentie la ochiul acesteia observam ca este special,are o forma ascutita,nespecifica altui personaj din serial cu exceptia Emiliei. Sa nu mai pomenim si de constructia corpului cat si a fetei, desigur asemanari dintre Paun si Emilie inca exista si diferente intra aceata si Nathalie, dar lasam asta pe alta data.

Voi ce parere aveti?

Voi ce parere aveti?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Teorii MiraculosWhere stories live. Discover now