Miraculosul Paun- un fals?

98 3 1
                                    


Recent am discutat cateva teorii despre Emilie Agreste, intr-una dintre acestea , am specificat pe scurt de Miraculosul Paun si cum cel din seif nu este cel real. Asa cum am promis, v-am mai pregatit o noua teorie, in care va voi explica de ce,cum si unde este adevaratul miraculos .

Cu totii ne amintim episodul in care Adrien descopera seiful ascuns a lui Gabriel, odata cu , Cartea Sacra a Miraculosilor. Atunci ne-au fost dezvaluite cateva elemente , care la inceput cu totii le-am considerat mici spoilere. Problema este ca noi am facut legaturile prea repede, posibil nefiind obisnuiti cu glumele si mesajele codate din serial. Noi ne-am dus, "Punct ochit,punct lovit" si am inceput sa credem ca Emilie se ascunde in Tibet , (exceptand nenumaratele povesti cum ca ea ar fi murit), cat si ca brosa paun ar fi chiar miraculosul Paun si cum ca acesta i-ar apartine femeii, din simplu motiv ca se aflau in locul respectiv insotite de poza actritei, dar lucrurile sunt mult mai ample de atat.
In teoria anterioara am vorbit despre adevarata insemnatate a facturii si a ghidului despre Tibet, descoperite in seif, acum insa vom dezbate prezenta obiectului ce pare a fi Miraculosul Paun.

La prima vedere acesta pare a fi realul, insa eu tind sa cred cu tarie ca nu este decat o alta copie ieftina, exact ca binecunoscutul colier al Lilei ( Volpina).
Va voi explica acum de ce spun asta:
In primul rand, toti miraculosii atunci cand sunt semi- activati in lipsa unui purtator, au o forma bine cunoscuta, ,iar pentru a nu se activa in totalitate sunt tinuti in anumite cutii speciale. Asa cum puteti vedea in prima imagine, asazisul miraculos este pur si simplu sprijinit de fotografie, in lipsa cutiutei speciale, in poza de langa puteti vedea adevarata infatisare a miraculosului cand este activat, aceasta fiind identica cu a celui din seif. Acest lucru este imposibil, ce l-ar opri pe Duusu , kwami-ul acestui miraculos sa iasa? In principal miraculosii sunt asezati intr-o cutie mare facuta dintr-un material special cu , capacitati magice, din acelasi material fiind facute si cutiutele individuale, evident miraculosii sunt pusi in ele cu un anumit motiv . Prin urmare , obiectul din seif nu poate fi adevaratul miraculos.
Din moment ce am explicat de ce ,brosa aceasta nu poate fi realul miraculos, sa vorbim putin si unde s-ar putea afla cu adevarat acesta.
Teoria mea este ca miraculosul este in permaneta purtat de Emilie. Asa cum am prezentat in una din teoriile anterioare, Emilie a suferit un accident destul de grav in urma caruia si-a pierdut memoria. Miraculosul fiind cauza acestuia, pentru ca actrita sa poata fi tinuta in viata a trebuit sa-si pastreze contactul cu obiectul mistic. Acesta fiind purtat , cu siguranta este dezactivat,il puteti observa in urmatoarea poza. Acesta asemanandu-se cu o simpla pietricica, exact ca miraculosul lui Gabriel, cand se activeaza aparandu-I penele in cazul miraculosului paun. In concluzie Adevaratul Miraculos Paun, in prezent se afla la Emilie in interiorul Capsulei din sala nuntii.


Sper ca va placut teoria mea. In cazul in care nu am mai spus, o voi face acum.
Acestea sunt doar teorii create de mine , cei drept bazate pe fapte reale si informatii din serial, insa nu putem ghici exact ce schimbare de situatie poate pune la cale Thomas. Ramane sa vedem.

 Ramane sa vedem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 21, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Teorii MiraculosWhere stories live. Discover now