14

1.6K 98 12
                                    

Våra läppar möttes, och jag antog att Ashton hade väntat på att jag skulle kyssa honom, eftersom han började kyssa mig tillbaka direkt.

Ashton drog upp mig ovanpå sig själv och reste oss sedan upp så att jag satt i hans knä. Han drog av sig sin jacka, han visste redan då att det skulle bli för varmt för att ha den på sig. Mina händer hittade automatiskt sin plats i hans lockiga hår. Hans ena hand hamnade på min höft för att hålla mig på plats, medan den andra försvann in under min tröja.

Ashton lutade huvudet åt sidan för att fördjupa kyssen, och jag försökte sätta mig lite mer bekvämt vilket fick honom att stöna lågt och börja kyssa mig på halsen istället.

"Ash." sade jag och andades tungt. Han mumlade något ohörbart till svar. "Det här känns så bra, snälla sluta inte." andades jag och Ashton drog sig undan ett ögonblick för att se på mig. Hans ögon var blåare än vad jag någonsin sett dem, men det skrämde mig inte.

"Lovar." sade han med ett leende och förenade våra läppar än en gång. Vi föll tillbaka ner på sängen.

Vi fortsatte att bara kyssas ett tag till, jag kände inte att jag ville göra mer än så och Ashton tänkte inte tvinga mig att göra något även fast det var tydligt att han ville gå längre. Så vi låg och hånglade enda tills vi kunde höra hur någon ryckte i dörrhandtaget. Vi båda såg på varandra och till min förvåning hade Ashtons ögon gått tillbaka till sin normala färg.

"Hallå? Någon här inne?" hörde vi någon ropa från andra sidan dörren och jag kände genast igen rösten.

"Shit, det är Michael." visk-skrek jag och satte mig upp i sängen. "Gud vad gör han här, jag trodde inte han gick på fester? Ashton vad ska vi göra?"

"Han går på fester ibland, men han är ofta tyst och smälter in väldigt bra så det är inte så många som märker honom." svarade Ashton och jag var förvånad över hur han visste så mycket om Michael. Jag antar att han bara var väldigt uppmärksam. "Göm dig i garderoben längst bort, den är i stort sätt tom förutom några kostymer." sade han och jag nickade innan jag reste på mig och gick bort till garderoben.

Jag visste att det var töntigt att gömma mig såhär för Michael, men var det något som han hatade var det Ashton och allt som hade med honom att göra. Och jag ville inte att våran vänskap skulle förstöras på grund av det här.

Jag hörde Ashton låsa upp dörren i samma stund som dörren till garderoben stängdes, och jag lyssnade noga för att kunna höra vad de pratade om. Det luktade lite konstigt här inne.

"Vad ville du?" ropade Ashton högt, så jag antog att Michael hade börjat gå därifrån.

"Jag letade efter min vän." svarade Michael kyligt.

"Åh, vem då? Calum?" frågade Ashton ner normalt den här gången, Michael måste ha gått tillbaka.

"Nej, jag letar efter Melly." sade han och jag kände hur jag började få dåligt samvete. Kanske borde jag gå ut iallafall...? Han letade faktiskt efter mig. Men Michael skulle antagligen bara bli arg om han såg att jag kom ut nu och att jag gömt mig för honom.

"Melanie? Är inte hon med Calum?" svarade Ashton oskyldigt, som att han inte hade en aning om vad Michael pratade om.

"Inte längre, han skulle gå och hämta mer att dricka, men så var hon borta. Men jag tror inte han bryr sig så mycket, för när jag pratade med honom hade han armen runt en annan tjej."

"Okej, tack för informationen." svarade Ashton sarkastiskt och jag kunde nästan höra honom himla med ögonen. "Men jag har inte sett henne."

Wildflower » Ashton IrwinWhere stories live. Discover now