4.Külső változás

257 36 2
                                    

Jungkook szemszöge:
Jézusom, ez meg mi volt? Mi van veled Kook?! Gondolkozz már. Te nem pártolod a buzikat! Undorítóak, még emlékszel?
Mára nekem elég volt ez a sok izgalom. Gondoltam inkább elmegyek egy közeli kávézóba valami finom cappuchinot beszerezni. Amint igyekeztem hazafele a cappuchinoval a kezemben, hirtelen nekiütköztrm valakinek és az egész kávém a kabátjának landolt:
-Úristen! A kávém! Jaj, nagyon sajnálom. - és már nyúltam is a saját kabátom zsebébe egy zsepi után kutatva. - Azonnal letörlöm. - ekkor volt csak alkalmam ránézni az illetőre. Egy lány volt és nem is akárki!
- Lisa! Hát tényleg te vagy az? - Lisa egy régi iskolás társam, még a középsuliból. Akkor még nagyon bele voltam zúgva, de sajnos útjaink elváltak. Most meg újra láthatom.
-Kookie? Jeon Jungkook? Tényleg te vagy az? - nyílt széles mosolyra Lisa szája. Ekkor olyat tett amire nem voltam felkészülve. A nyakamba ugrott. Hirtelen nem tudtam ezt mire vélni, csak azon kaptam magam, hogy ez az istennő a karjaimban van. Nem szalaszthattam el az alkalmat, szorosan magamhoz vontam.
-Milyen rég nem találkoztunk! - mosolyogta Lisa miután elváltunk. - Hogy vagy? Hol dolgozol? Van családod? - bombázott a kérdéseivel.
-Én megvagyok köszi. Mellesleg egy suliban dolgozom tanárként. - nem akartam egyből elárulni, hogy problémás gyerekekkel, nem akarom hogy dilinyósnak nézzen. - Nem, még nem jutottam el oda. - nevettem el magam kissé kínosan.
-Jut eszembe.. A kabátod, Lisa. Így csak nem mehetsz az utcán! Nézd már azt a csúnya kávéfoltot! - böktem rá. - Gyere menjünk fel hozzám, ott majd letakarítsuk. Nem lakom innen messze. - ajánlottam fel.
-Ó, ne fáradj Kookie.
-De, de. Ragaszkodom hozzá.
Hamar a házamhoz értünk, amit Lisa meg is dicsért az ízléses berendezés miatt, majd ezután a konyhába siettünk, hogy szabaduljunk meg attól a kávefolttól. Sokat beszelgettunk, es kezdtek felelevenedni az erzeseim iranta. Ez a par ev ameddig nemlattam ot, semmin se valtoztatott. Amint közösen sikáltuk Lisa kabátját, ő olyasmit tett amire nem számítottam. Ismét. Megcsókolt! És még milyen szenvedélyesen.. Nem gondolkodtam sokat, azonnal visszacsókoltam. Ebből lesz valami, érzem. Végre lesz nekem is egy barátnőm. Miután elváltak ajkaink, Lisa elpirult én meg magamhoz húztam és a fülébe súgtam:
-Lisa, lennél a barátnőm?
-I..Ighen. - lehelte óvatosan. Ezután ismét megcsókoltam. Istenem, milyen gyönyörű ez a lány. Olyan boldog vagyok!

Taehyung szemszöge:
Kicsikét még mindig azon kattogtam, amit akkor Jungkook mondott. Viszont döntöttem. Szükségem van erre a fiúra. Bármi áron megfogom szerezni. Mivel Vasárnap volt, ugydöntöttem másnapra minden taktikámat bevetem, és Jungkook a tekintetét lesem fogja tudni venni rólam. Előkészitettem a ruháim: egy fekete pulcsi, meg fekete farmer. Nemextra, de mivel Jungkook is szereti a feketét, biztos neki is fog tetszeni.

Úgydöntöttem ennyi nemelég, hisz tényleg magamra akartam vonni a figyelmét, ezért elmentem hajat festeni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Úgydöntöttem ennyi nemelég, hisz tényleg magamra akartam vonni a figyelmét, ezért elmentem hajat festeni. Nemtudom mivezetett ehez, de azt éreztem, igy vonzóbb leszek, és már ráfért volna a külsőmre egy kissebb-nagyobb változás. Készen is lettem.

 Készen is lettem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A Véletlen Műve //Vkook// BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now