Wat is er met mij gebeurt.

10 0 0
                                    

Alida's pov.
Ik kijk in de spiegel. Ik zie da mijn huid niet meer wit is maar mijn eigen mooie lichte huidskleur ik zie dat ik geen wallen meer onder mijn ogen heb. Mijn gezicht is afgeslankt. En de rest van mijn lichaam ook. Ik ken mezelf niet meer mijn tante komt binnen gelopen en schrikt. In schrik ook want gisteren was ik nog twee koppen kleiner dan mijn tante en nu niet meer. Tante vraagt geschrokken wat is er gebeurt. Ik zeg wat er vannacht gebeurt is en ze begrijpt het.
We gaan naar het ziekenhuis en de dokter kijkt zeer verwonderlijk naar mij. De dokter zegt je bent genezen, maar je moet nog zeker 2 terugval krijgen want dat is normaal. Ik was zo blij maar ik voelde me nog steeds misselijk en dat was ook normaal heeft de dokter gezegd. Mijn tante en ik zijn gaan schoppen want ik pas niet meer in mijn kleren. We gaan naar de winkels en we kopen allemaal merkkleding van top tot teen. Omdat ik een zeer oude laptop en gsm had gingen we ook naar een Apple winkel.
We kopen deze iphone 8 plus.

We kopen deze iphone 8 plus

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

En deze MacBook.

En deze MacBook

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ben zo blij.
De dokter heeft gezegd dat ik nog twee jaar hier moet blijven en ik dan naar huis mag gaan.

Die avond speel in op mijn piano een melodie die ik in mijn hoofd heb en zing ik erbij. De baas van mijn tante komt langs. Hij is de beste producent van het land.

Tante Lucy pov.
Ik hoor mijn nichtje zingen en ik glimlach. Mijn baas vraagt wie is dat die aan het zingen is. Ik excuseerde sorry stoor het u. Mijn baas schud zijn hoofd en zegt zeker niet wie is ze.
Oh ik lach het is mijn nichtje Alida. Mijn baas zegt ik vind dat ze een wonderlijke stem heeft. Alida heeft altijd al beroemd willen worden maar werd dan plots ziek, haar ouders hebben niks meer van haar gehoort en denkt dat ze dood is vandaag hebben we gehoort dat ze genezen is.
Mijn  baas vraagt is ze een fee net zoals u. Ik knik. En hij vraagt of hij haar mag ontmoeten. Ik lach en knik weer.
De baas pov.
Het is een van de vergoddelijkte stemmen die ik ooit gehoort heb. Ik klop op de deur een ze zegt binnen.  Ik vraag vriendelijk of zij Alida is en ze knikt vriendelijk. Ze had beeldschone goud blonde haren en smaragd groene ogen. Ze zegt oh meneer de producent, wat leuk u te ontmoeten. Ik kijk de kamer rond en zie dat ze hier veel tijd heeft door gebracht er ligge  3 schets boeken  vol tekeningen, meer dan honderd dikke boeken in de kast en wel tien boeken met liedjes op.
Ik zeg tegen haar dat het ook aangenaam is om haar te ontmoeten.
Ik vraag of ze ooot beroemd wilt worden en ze zegt ja maar ik zou wel een pruik op willen doen zodat niemand mij herkent als ik op straat loop. Ik glimlach en zegt in zou graag willen dat jij voor mij komt werken als beroemdheid. Ik had nog nooit een  persoon zo blij gezien. Morgen zou ze naar mijn kantoor komen om alles af te spreken.
De volgende dag.
Alida's pov.
Toen ik gisteren hoorde was ik zo blij.ik zot nu in de auto van mijn tante   en ik ga mee naar haar werk naar het kantoor van haar baas. Het gebouw is groot. We gaan recht naar het kantoor. Goedemorgen zeg ik tegen de baas. Goedemorgen Alida zegt hij met een glimlach. Mijn tante verlaat het kantoor en zegt ik laat u en mijn nichtje alleen.  De baas zegt heb je al een artiesten naam gevonden. Ik knik en zeg Star. De baas glimlacht dat is een zeer mooie naam. Ik teken een contract en we gaan naar een make-up studio. De schminker zegt dat ik een zeer mooi gezicht heb en doet een beetje make-up op ee neemt de mooiste paarse pruik die ik ooit gezien heb en zet hem op mijn hoofd .
Ik trek coole kledij aan.

Ik ga naar de baas

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ga naar de baas. En ik zeg ben klaar.
De baas zegt goed en ken je de liedjes uit ke hoofd. ik knik.
Ze gaat voor de microfoon staan  en begint te zingen.
Na tien liedjes steekt de baas zijn duim op. Hij zegt opnieuw maar nu met de instrumenten bij. Ik steek mijn duim op en laat de instrumenten spelen. Jullie denken vast hoe kan dat nou, ik denk dat ik jullie vergeten zeggen heb dat ik telekinese  heb. Ik doe de tien liedjes opnieuw. En de baas kijkt trots naar mij. Nu de video's. Alida denk je dat je 3 robots kan maken van jezelf vraagt de baas.
Ik knikt. Ik denk er aan en er verschijnen drie robots naast mij. We kleden ze om en zetten ze een masker op. Na een dag en zijn ze klaar. Ze zetten de video's online. De baas zegt tegen mij ik ben trots op jou.

Wordt Alida beroemd denk je laat me weten wat je denkt.
Jessie
Xxx
😀😀😀
 

The girl with powersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu