de club

4 0 0
                                    

Alida's pov.
We komen aan aan de club en we stappen uit. We stappen naar binnen. En een stemmetje in mijn hoofd zegt mate. Dat was bella mijn innerlijke fee. Ze word gek. Ik reuk inderdaad de geur van lavendel met gleufje rozen, ik had daar altijd een zwak voor. Bella word letterlijk gek in mijn hoofd. Ik zeg tegen Bella rustig aan Bella. Oké oké ik zal rustig aan doen. Ik lach. Er is een karaoke bar. Er waren twee spotlichten aan het ronddraaien opzoek naar twee personen om te zingen. En 1 stopte recht op mij. En op een andere   blonde jongen. We zingen secret love. En gaan van het podium af iedereen klapte. Ik en de jongen  staan naast elkaar. Nu ruik ik de geur van lavendel met een gleufje rozen sterk. Bella roept mate staat naast ons.  
Ik kijk naar hem en hij kijkt naar mij. Ik herken deze mooie blauwe ogen. En er komt niets minder uit mijn mond dan Kai. Ik sta daar voor me uit te staren. Mijn beste vriend van vroeger is mijn mate. Onmogelijk. Hij begint tegen mij te praten. Ik ben Kai, maar dat weet je al, hoe je het weet maakt mij niet maar wat is je naam. Ik zeg stil Alida en ik kijk naar de grond. Ik dacht effe dat je Alida zei maar dat was vroeger mijn beste vriendin. Ze zeiden dat ze hier was maar waarschijnlijk er niet meer is zegt hij. Mijn naam is wel degelijk Alida Moore Kai Anderson zeg ik met wat meer zelfzekerheid en ik kijk hem recht in zijn ogen. Hij kijkt in mijn smaragd groene ogen zegt stil Alida. Ik ik heb ke zo gemist. Ze zeiden dat ke dood was dus kwam ik naar hier en toen mijn innerlijke fee zie dat mijn mate hoer was moest ik hier wel komen en je bent zo gegroeid hij ziet ook mijn spiralen op mijn arm en been. Ik geef hem een knuffel. Hij zegt stotterend jij bent de persoon van de voorspelling ik knik. Recht voor mijn ogen zie ik een ontploffing. De muur stond er niet meer maar wel een man met het teken van Blake (de slechterik). Ik zie dat hij twee spiralen heeft. Iedereen loopt gillend weg.ik steek mijn arm vooruit en de man roept van de pijn al zijn kracht word uit zich getrokken en ik vernietigde het. Het was voor zijn eigen wil. De man valt op de grond bewusteloos. Ik pak hem op. En ik hoor sirenes aankomen. Er palen de man op en brengen hem weg. De kracht vernietigen was best een zwaar karweitje. Kai staat me met bewondering aan te kijken. Kai wanneer ga je eigenlijk terug naar Los Angeles vraag ik. Eigenlijk ging ik morgen vertrekken maar omdat ik mijn mate ontmoet heb wil ik now wel even blijven zegt hij en vraagt wanneer ik terug ga. Ik ga met Kerstmis terug zeg ik dan ik ben niet meer ziek dus waarom niet. Mijn tante stuurt me een berichtje dat ze zit te wachten in de auto. Kom je mee braag k en hij knikt. Ik kom aan de auto en er was.maar 1 plaatsje vrij omdat het een tweepersoons is. Mij tante vraagt wie is dat. Oh dat is mijn mate Kai zeg ik. Leuk je te ontmoeten Kai zegt mijn tante. Ook leuk jou te ontmoeten zegt hij. Oke hoe gaan we dit doen zeg ik. Ik heb een idee zegt Kai en hij haat zitten in de auto. Hij slaat met zijn handen op zijn om er op te laten zitten. Ik lach en ha erop zitten. We doen de deur dicht. Ik leg alles onderweg uit tussen mij en Kai. Ze begrijpt het helemaal. Kai heeft naar zijn moeder gestuurd dat hij om kerst pas terug komt omdat hij zijn mate heeft ontmoet. Als we thuis zijn ging ik met Kai direct naar mijn kamer. Ik ga me omkleden in mijn slaap kledij en hij slaapt in zijn boxershort. We kruipen in bed en ik val in zijn armen in slaap.

Alida heeft haar mate ontdekt. En het was haar beste vriend van vroeger Kai. En ze heeft voor het eerst een handlanger van Blake uitgeschakeld.
Jessie
Xxx
😀😀😀

 

The girl with powersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu