Final

7.1K 371 155
                                    

Fic'i en fazla 1 bölüm daha uzatabildim aklımda ki bütün her şey bitti daha yazacak rastgele şeyler bulamıyorum ve Texting yazmamın bana göre olmadığına kanaat getirdim sdfghjk

Yeni kurguya başlayacağım ona ilk bölümü attığımda burada da bir reklam yaparım artık, neyse uzatmadan sizi bölümle baş başa bırakayım dfsaghdsa


-------------------------------------------------------------------------


2 Yıl Sonra


316,214 beğeni - 92,321 yorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

316,214 beğeni - 92,321 yorum

Jjkxkth: Bana 3 yıl önce deseler bir gün böyle uyanacaksın onu söyleyen kişiye koca bir siktir çekerdim ama işte hayatın nereye gideceği belli olmuyor. Pişman mısın diye sorsalar hiç düşünmeden hayır derdim. Sanırım hayatımda verdiğim en doğru karar her sabah karşımda onun o güzel yüzünü görerek geçirdiğim kişiyle evlenmekti.


a: Bana da 2 yıl önce deseler bu sapık çocuk Tae'yle evlenecek diye açıp götümle gülerdim ama işte hayat bu tebrikler çocuklar :)

b: Ya ben 3 yıldır has ve has vmin shipper'ım ya neden bunların evlenmesine mutlu oldum ki yine de tebrikler bakalım 

c: İlk defa shiplediğim bir çift gerçek oldu ben bunu kutlarım lan dsahdjask

d: Ulan Kook kaptın gül gibi çocuğu valla diyodum ben bu çocuk Tae'yi tavlar vallaha da tavladı lan dsagdhashjk

e: Kook veledi sen benim elimde büyüdün lan ne ara evlendin sen 

f:  Ve bir yakışıklı çocuk diğer bir yakışıklı çocukla evlenir.....

g: Sonra biz neden evde kalıyoz amk bele vaziiyete soxum

Horseok: Ben gene evde kaldım ya la 

MYoongi: Sizin azınıza sıçam lan neden bizden daha önce evleniyorsunuz şimdi Jimin bana trip atıyor neden biz daha önce evlenmedik diye 

Chimx2: Şimdi de onlarda mı suç arıyorsun Yoongi ? Ben demedim sana düğün günü uyuya kal diye 

h: Hassktr dsadgsahjdoksa Yoongi düğün günü uyuya mı kaldın lan dsadgashjdksadsa

ı: İyi bok yemişsin yalnız Yoongi dsaghdjsa

KimTae: Banada deselerdi 3 yıl önce sapığınla evleneceksin diye sikime takmazdım lakin şimdi aldığım karardan o kadar memnunum ki iyi ki de gönderilerimin altına 'sapıkça' yorumlar yapıp dikkatimi çekebildin ve iyi ki de ben senin o yaptığın yorumu yanlışlıkla beğenip tanışmamıza vesile oldum. Gerçi İlk tanışmamız da sana karşı bir iddia'ya girmiştim ki o an ki aklıma sıçayım şu an olsa ölsem senin üzerine bir iddia'ya girmem ama bazen içimden diyorum iyi ki de işler o raddeye geldi ve seninle evlenebildim. Teşekkürler Kook her şey için özellikle de sana yaptığım onca şeyden sonra yanımda olduğun için. Seni seviyorum Jungkook.

Jjkxkth: Bende seni seviyorum.

KimTae: Sen valla odunsun ya yemin ederim hayatım da böyle bir odun görmedim şurda romantik bir şeyler yazıcam diye götümü yırttım lan.






Bir hikayenin daha sonuna geldik umarım beğenmişsinizdir. Şu ana kadar okuyan,yorum yapan ve vote veren herkese çok teşekkür ederim. Yakın zamanda görüşmek üzere :)



Wrong Choice || VKOOK TextingWhere stories live. Discover now