o çocuk!!

81 6 1
                                    

Okulun kapısında duruyordum hala ve tamı tamına 5 dk olmuştu.eğer çıkmazsam zil çalana kadar burada kalacaktım kesin. yapacaktım. ama biraz motivasyon lazımdı sanırım.Hadiiii sen yaparsın ne var ki alt üstü kalabalığa gireceksin...

"ilk defa."
Derin bir nefes aldım ve bahçeye çıkan merdivenlere bir adım attım.kafamı kaldıramıyordum. 2.adımımı attım...az kaldı.
"Hadi alya kafanı kaldırmazsan ne anlamı kalır ki?"
Ve Kafamı Kaldırdım.zaten üzerimde hissettiğim bakışlara bir de bütün bahçe katılmıstı. bense direkt karşıya bakıyordum ama bu baskı avuçlarımı terletmeye başlıyordu.
"lanet olsun,lanet olsun"mırıldanarak Merdivenleri hızlıca indim ve bu baskıya daha fazla dayanamayacağımı anladım.kosarak okul çıkışına ilerlerken bir el bileğimi sıkıca kavradı kafamı korkuyla kaldırırken karşımda pis pis sırıtan benim tipim olmasa da gideri olan genç bir çocuk vardı.ama asıl mesele bu değildi eğer bileğimi bırakmazsa birazdan kriz geçirecektim.

"Heeeeey! Bakın okulumuza yeni bir fıstık gelmiş." Buda neydi şimdi?
Bahçenin her köşesinden kahkahalar yükselirken gözüm bir köşeye çarptı.Bu sabah gördüğüm çocuk ne olduğunu anlamaya çalışan bir surat ifadesi ile tam da buraya bakıyordu,Gözleri yavaşca aşşağı indi ve bileğimde ki ele ve bana baktı.lanet olsun kriz!
Bileğimi çocuğun elinden çekmeye çalıştım ama fazlasıyla sıkıyordu.Nefesim daralmaya başlıyordu ve birazdan olacak şeylerden hiçkimse memnun kalmayacaktı.
"Bileğimi bırak." Zar zor konuşuyordum ama karşımda ki çocuk kılını bile kıpırdatmıyordu.Aniden gelen kriz ile çocuğa saldırmaya başladım küçük yumruklarımı etrafa savurup çığlık atıyordum.bileğimde olan eli hissettikçe içimde patlayan volkanlar durmuyordu.çocuğun yüzünde ki sırıtış giderken yüzü korkmuş bir hal aldı doğru! Şuan herkesin suratında o ifade vardı zaten. Bileğimde ki el çekilirken zayıf bedenim titriyordu,gözlerim kararırken son gördüklerim.Sabah ki çocuktu ve bana doğru koşup beni kucağına almasıydı....

NEYSE YA SINIR KOYMAYACAĞIM OKUYUN GİTSİN :')

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 04, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KUSURSUZ. (Devam ediyor.)Where stories live. Discover now