4

613 15 2
                                    

Daireler banliyö evlerine göre daha da zorlaşmaktadır, çünkü daha az kapı ve pencere bulunmaktadır. Linda'nın postası her zaman, ön kapıyı ve arkadaki pencereleri kontrol ederdim, ama her zaman kilitliydi. Bu biraz sinir bozucu oldu çünkü onun evine girmekle gerçekten ilgileniyordum. Bu yüzden, işe yaramasa bile eğlenceli olacağını düşündüğüm bir planla geldim.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, haftasonları boyunca Linda Watson'un apartman kompleksini ziyaret ettim. Fark şu ki, bu sefer onun evde olmasını istedim. Onunla konuşmanın ilginç olacağını düşündüm. Şanslı olsaydım, içeriden bir pencereyi gizlice açmak için durumdan yararlanabilirdim. Bu yüzden, hafif bir sweatshirt'den daha sıcak bir şey giymeden kapısına kadar yürüdüm ve çaldı. Adrenalin acele deliydi. Korkarım ki bir şeyleri mahvedebilirim.

Kapı açıldı ve önümde Linda Watson'la aynen onu marketden hatırladım. O anda, ilk kez göz teması kurarak, bu kişiye bakmaya başlama riskini taşıdığımı fark ettim. Bence olduğu gibi bencil olduğum bir kişiyi öldüremedim, 33 yaşında bir kadın, kapısında duran, yüzünde biraz şaşırmış bir bakışla ayakta olsa bile, bana "Merhaba" bahşediyor.

Silahlar soğuktan geçti, ben Linda'nın selamını unutarak geri döndüm. Köpeğimin arkasındaki ağaçlık alanın yakınında köpeğimden yürüdüğümü ve uzaklaştığını açıkladım. Köpeğimi bir saatliğine arıyordum ve Linda'nın onu dolaşırken görmüş olabileceğini merak ediyordum. Tabii ki, Linda duruma sempati duymadan özür diledi ve benim için kullanamayacağını, ama gözünü tutacağını söyledi. Yanıt olarak yenilgiye uğramış bir ifade taktım, onu rahatsız etmekten dolayı özür diliyorum.

Bir şekilde tam olarak umduğum gibi gitti - Linda biraz kahve içerek ısınmak için beni içeri davet etti. İçeriden atlamak ve ona iyi işbirliği yapmak için ona sarılmak istesem de, teklifini kabul etmeden önce dışarıda tereddüt ettim. Ve bu yüzden Linda Watson, kanepede oturan 19 yaşındaki bir kızla nasıl sona erdi? - sadece güzel bir jest olup olmadığını ya da cumartesi gününü geçirmek için daha iyi bir yolu olup olmadığını bir çocukla konuşmaktan daha iyi bir şey değil. (onu öldürmekle ilgilenen kişi).

Linda çok geçmeden benim ismimin Maria olduğunu (değil) ve yakınlardaki topluluk kolejine (ben) katılmadığımı öğrendi. Bana çok fazla soru sorması biraz gergindim çünkü çok fazla cevap almamıştım. Ona karşı konuşmayı yönlendirebildim ve konuşmaktan oldukça memnun oldu. Ne yaptığını sordum ve bana zaten bildiğim muhasebe şirketi için çalıştığını, dışarıdaki müşterilerle iletişim kurduğunu ve kayıtları tuttuğunu söyledi. Ona büyümek konusunda oldukça gergin olduğumu söyledim. Üniversiteye gitmemi ve arkadaş edinmem gerektiğini söyledi çünkü çalışmaya başladığınızda daha az fırsat var.

Evli ya da başka bir şey olup olmadığını sorduğumda güldü. Tabii ki evli olmadığını biliyordum, ama aşk hayatı hakkında daha fazla şey duymak istedim. Şu anda bir erkek arkadaşının olmadığını söyledi (sanırım en azından erkek arkadaşları var, ama kim bilir, ne kadar zaman önce biliyor). Ona çocukları sorduğumda, daha iyi bir iş alana kadar onları istemediğini söyledi. Bunun üzerine, ailesinin çocuklarına vermekten korktuğu, artrit ve depresyon gibi bazı genetik hastalıkların öyküsü olduğunu söyledi.

Banyoyu kullanmamı istediğimde lavabonun üzerinde bir tüp reçeteli hap olduğunu fark ettiğinden dolayı komik olduğunu belirtti. Daha sonra baktığım ve aslında bir antidepresan olduğunu keşfettiğim duloksetin etiketlendi. Şaka yapıyordum, belki de onu öldürerek ona bir iyilik yapıyorum, ama çabucak bununla gelmek için korkunç bir insan olduğumu kararlaştırdım.

Ziyaretin geri kalanı oldukça sıkıcıydı. Sonunda ayrılmak için bir bahane yapmadan önce yiyecek ve diğer sıradan şeylerden bahsettik. Bir pencerenin kilidini açma şansı bulamadım, ama artık onun dairesine gitme ihtiyacını hissetmedim. Yurtuma geri dönerken, Linda Watson'u en çok nasıl öldürmek istediğimi düşünüyordum.

Seçim, etkinlik ve eğlence arasındaydı. Eğlenceye gitmeye karar verdim çünkü onu öldürdüğümden ve onu bir gün çağırmaktan ziyade onu öldürdüğümde onu parçalamak daha tatmin edici olurdu. Aslında, bir haftadan 13 Aralık'a kadar - bugün. Linda Watson iki gün önce 34 yaşına girdi. Kendimi küçük bir bahis yaptım. Linda'nın doğum günü haftasonunu yalnız geçiriyor olsaydı, ona bir ziyarette bulunur ve onu öldürürdüm. Dışarıda ya da şirkette olsaydı, önümüzdeki hafta ya da onun yerine bir şeyler yapardım.

Yuri.chrWhere stories live. Discover now