Amintire

11 2 0
                                    

  Eu continui sa vin aici,vin din nou si din nou,si de fiecare data mi se trezesc amintiri. Aici mi-am petrecut cei mai buni ani din viata mea,aici a ramas pentru totdeauna iubirea mea.

Poate ca Stas o iubea mai mult decat mine,chiar daca recunosc asta,poate nu e chiar asa. Am fost de nedespartiti ca sora si fratele,dar in adancul sufletului meu ma bucur ca ea nu este sora mea. Asta mi-a dat speranta ca sa nu ma despart de ea niciodata. Eu credeam ca va veni ziua in care aceste doua vieti se vor uni in una mare si fericita. Mie mi se pare ca mereu ne-am cunoscut si am prietenit de la nastere,ne-a fost bine in doi. 

Noi am petrecut tot timpul impreuna. Apoi au venit necazurile,mama ei a devenit oarba.Atunci cand mama Anyei nu putea,eu i-am fost alaturi,am inteles ca ii este frica si e singuratica.Ni se parea ca lumea se v-a prabusi. Dar noi eram unul pentru celalalt,prieten pentru prieten,si in doi nu ne era asa de infricosator. Dar necazul nu vine singur,cand tatal meu a cazut in accident am realizat asta. Viata din nou s-a oprit,dar Anyea imi era alaturi.Durerea ne-a apropiat si mai tare,eram de nedespartit,aveam nevoie unul de celalalt.

Atunci in viata mea a aparut acea persoana care era destinata sa joace un rol important. Era Farid,eu nu stiam cine era el,dar dintr-o data a inceput sa-mi placa si a devenit prietenul meu. El intr-adevar a devrnit prietenul nostru,prieten adevarat,odata si pentru totdeauna. Viata a continuat,noi am trait si ne-am bucurat de viata,cat de fericiti am fost,noi am crescut si totul sa schimbat in jurul nostru numai noi nu ne-am schimbat. Creadeam ca timpul sa oprit isr toata lumea se invartea in jurul nostru,ca un carusel. Dar acum inteleg,ca eu si cu Anya am crescut cu sufletele unite pentru toata viata,acesta a fost locul nostru preferat. Stateam adesea pe mal,ne-a fost bine impreuna,atunci ni se parea ca putem sta asa toata viata,dar viata avea propriile sale planuri pentru noi ...

-Artyom

Scara Spre CerWhere stories live. Discover now