Capitolul 1

14 0 0
                                    

  "Multumesc,multumesc mult dragi prieteni pentru ca voi sunteti azi cu mine in acest loc pentru deschiderea companiei. Eu-Avdotya Makarova,vreau sa va spun cu mare placere ca am deschis inca un mare complex,printre cele mai mari din Europa. Pentru mine este o mare onoare sa promovez acest loc. Eu am jucat multe roluri,dupa cum stiti,dar acest rol e cel mai important dupa cum stiti. Sunt sigura ca acest loc va ocupa unrol important in lume. Si inca cred ca aceasta casa isi v-a primi primii oaspeti,si o vom ruga pe Irina Pavlona-o femeie frumoasa care a venit cu aceasta idee minunata si pe fiul ei Artyom,ajutorul ei si viitorul presedinte al campaniei,sa ne deschida drumul catre marea campanie."  

  Ziua incepura bine,toti erau emotionati si agitati din cauza ca era ziua in care trebuia sa se deschida usile unei campanii mari. Avdotya Makarova,este o actrita faimoasa care a jucat in multe filme si seriale,iar acum ei i s-a oferit posibilitatea sa fi cea care sa faca prezentarea. Imbracata intr-o rochie violet cu alb lunga pana in pamant,cu parul ei lung, negru si valuros lasat pe spate,iar in partea stanga langa ureche purtand o floare la fel violeta aceasta incepura sa-si tie discursul..Oaspetii erau entuziasmati si aplaudau cu multa fericire.  

  Aceasta idee ii veni unei femei tinere si frumoase,care era capul acestei organizatiei-Irina Pavlona.Aceasta zambea incantata si era multumita de fapta ei.Era o femeie eleganta care purta acum o rochie alba,drapta pana la genunchi.Iar parul ei care era strans in coc jos langa gat o facea cea mai frumoasa femeie din intreaga incapere. Ea impreuna cu fiul ei Artyom se apropiera de panglica rosie care trebuia sa fie taiata cat mai curand. Ambii luara cate un farcefe si taiara panglica, dupa care oaspetii iau urmat in incapere. 

  "Iar acum vreau sa va prezint omul care m-a ajutat in toata treaba si vreau sa-i spun un mare 'Multumesc' . Eu vreau sa va multumesc dvs Chiril Semeonovici,pentru cei care nu stiu,lasati-ma sa vi-l prezint pe acest o minunat-Chiril Semeonuvici,datorita lui ideile au puse in practica in cadrul campaniei." 

  Asta a fost cuvantul Irinei ca sa-i multumeasca partenerului ei de afacere-Chiril Semeonuvici. El era un om mereu ocupat si cu multe treburi,insa isi facea timp si pentru fiica lui-Anya. Sotia lui a murit cu cativa ani in urma,cand Anya era foarte mica.Acesteste acum singur,u s-a gandit niciodata sa se mai ingragosteasca inca o data dupa prima lui iubire. 

  "Iti multumesc,Irina,pentru acest privilegiu si o munca interesanta." Chiril ii era recunoascator Irinei ca i-a acordat o asemenea sansa ca sa participe si el la aceasta munca,asa ca el i-a multumit,si i-a aratat respectul fata de ea. 

  "Eu va multumesc voua,si pentru munca,si pentru prietenie.Dar si minunatei si incantatoarei Avdotya Makarova,actrita pe care toti o stiti si o iubiti. Datorita tie,scumtpo,noi am aflat multe si am ajuns departe." Este adevarat,Chiril si Avdotya au contribuit foarte mult la aceasta lucrare si au ajutat mult,datorita prieteniei stranse si respectului. 

  "Multumesc mult"Doar asta a putut spune Avdotya,care parea destul de emotionata. 

  In acest timp,oaspetii si persoanele de afaceri incepeau sa serveasca cate un pahar de vin alb si sa discute despre afaceri. Chiril si Avdotya discutau si ei impreuna despre unele chestii si isi faceu complimente. 

  Intre timp, Anya si Artyom ii priveau cum acestia doi sarbatoresc.Anya era o fata simpla care nu avea niciun prieten inafara de Artyom,care ii era cel mai bun prieten.Prieteneau din copilarie,iar acum au ajuns la alt sentiment-iubirea."Demult nu l-am vazut pe tata asa fericit,pare a se distra.Stii,daca inca o data se v-a mai casatori,eu nu-mi mai voi face griji pentru el cand voi merege sa invat peste hotare,vreau ca el sa fie fericit" 

Primul capitol este gata.Sper sa va placa. Spun din start ca capitolele nu vor fi nici lungi nici scurte. Carte o scriu dupa filmul rusesc original. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 26, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Scara Spre CerWhere stories live. Discover now