15-Bedel

4.3K 226 5
                                    

Yanlızca sarılıyorduk. İlk defa onu bu kadar kırılgan görmüştüm. Sanki kollarımda küçücük bebek gibiydi. Yavaşça ayrıldım ve kolundan hafifçe içeri çekip kapıyı kapattım. Daha sonra da ona bakmadan balkondaki koltuğa oturdum. Çok geçmeden Erim de yanıma oturdu. Tek kelime etmemiştik geldiğinden beri. İlk konuşan o oldu.

-Değişmek istemiyorum. Hayatımı hep bu tip duygulardan kaçmaya çalışarak geçirdim. Kontrol etmeyi, insanların benden korkmasını seviyorum. Ama senin yanında bu neredeyse kayboluyor.

dediğinde ondan ayrıldım.sakin bir sesle konuşmaya başladım.

-Değişmeni istemiyorum. Çünkü değişsen bile yanında olmayacağım. Görmüyor musun bana her yaklaştığında zarar görüyorum. Hadi bunu geçtim kimse bizi onaylamaz.Şu an neden yanındayım yada sen neden benim odamdasın bilmiyorum ve düşünmemeyi seçiyorum. Ama yarın böyle olmayacağız. Sen benim odama gelmemiş olacaksın, ben sana sarılmamış.

-Neden diğer kızlar gibi değilsin. En azından birazcık hislerinle hareket edemez misin?

-Önceden hislerimle hareket ediyordum da noldu, üzülen ben oldum. Ayrıca yakana yapışmamı yada peşinden dolaşmamı mı isterdin?

-Öylesi sana yakışmazdı jerry.

-Jerry mi? O nereden çıktı.

-E bişeyleri yapıp yapıp kaçıyorsun!

-Hiç de bile ayrıca ben jerrysem sen de pepesin.

- Pepe ne alaka?

-E o da salak hiç birşey bilmiyor, sen de salaksın hiç birşey bilmiyorsun.

dedikten sonra gülmemek için dudaklarımı ısırdım. Hakikaten bir şapka taksak tam da pepee olurdu. Bana bakıp gülmemek için kendimi tuttuğumu görünce yaklaşıp gıdıklamaya başladı. Kahkaha atmaya başladım.

-Bidaha benle dalga geçicek misin?

derken elleri beni gıdıklamaya ara vermişti.

-Geçicem tabi!

dediğimde tekrar gıdıklamaya başladı. Gülmekten yüz kaslarım ağrıyordu artık. konuşmaya çalıştım.

- Tamam.... pes, tamam.

beni bırakınca kapının yanına iyice yaklaştım. kenardaki suyu alıp kafasından aşağı döktüm ve koşarak aşağı indim. Allahtan eşofmanlarım ve parmak arası terliklerimi giymiştim. Kırmızı pandalı pijama ve çıplak ayak pek hoş olmazdı sonuç olarak. Arkamdan geldiğini biliyordum. Daha da hızlandım otel bahçesinde koşup duruyorduk. Sonunda önünde yanlızca birkaç arabanın olduğu bir duvara geldiğimizde arabanın etrafında koşmaya başladık. Arabanın bir tarafında durduğunda ban de tam karşısında durdum.Saçlarını ıslatınca dalgalanmıştı ve anlına dökülüyordu.

-Bak bide jerry deyince kızıyorsun işte bak yine kaçıyorsun.

dedikten sonra ani bir atakla kolumu tuttu çekmeye çalışmamla beni kendine çekip kucağına alması bir olmuştu. Çığlık attım.Eliyle ağzımı kapattı.

- Sus kız cırlama! Şimdi yaptığının bedelini ödeyeceksin, kalemini kırdım.

dediğinde kıkırdadım. Çocuk gibiydik. Sesimi inceltip sordum.

-Cezam ne hakim amca?

-Havuz bu saatlerde boş olur. Soğuktur da serinlersin.

dediğinde çırpınmaya başladım.

-Tanrım hayır hayır!

derkrn beni havuza bırakmasıyla ben de onun kolunu yakaladım. İkimiz de havuza düştük.Yüzeye çıktığımda Erimi göremedim. Neredeydi bu? Etrafıma bakınırken birden önüme fırlayan Erimi görünce dengemi kaybettim. Ama o beni belimden yakaladı. Çok yakındık.Dudaklarını kulağıma yapıştırdı.

-Ne kadar direnirsen diren, yine de benimsin jerry.

Gözlerime baktığında aramızda en fazla 3 santim vardı. İkimiz de en ufak bir harekette bulunmuyorduk. Ta ki yanımızdan gelen sese kadar.

-Siz ikiniz burada ne yapıyorsunuz?

Bölümler arasında içime en çok sinen bölümdü sanırım. Bu arada 1k artmışız üstelik sadece 1 günde! Her ne kadar çok olmasa da benim için özel. Teşekkür ederim. Vote ve yorumlarınızı bekliyorum...

İntikamOnde as histórias ganham vida. Descobre agora