11

5.6K 209 0
                                    

Miután kicsöngettek, a lányokkal beosontunk a terembe úgy, hogy a tanár ne vegyen észre. Szerencsénkre pont elkerültük.

-Most komolyan Lis? Hárman a klotyóban? Akarom tudni hogy mit csináltatok?-röhögött Mark.

-Drágám, jól tudod, hogy nem vagyok se leszbi, se biszex. Úgyhogy nagy meglepetésedre: pletykáltunk.-vigyorogtam.

-És még hozzá rólam, ugye?-csatlakozott Adam.

-Sokkal inkább a csapnivaló ötletedről.

-Szia baba, ma még nem is láttalak- csapódott hozzánk a folyosón Nathan.

-Mert szokásosan késett-suttogta Mark rám mutogatva, mire jól tarkón csaptam.

-Hallod Nathan, nincs kedved Lissel eljönni ma hozzánk? Buli nyolckor?- kérdezte Adam. Hát akkor kezdődjön.

-Dehogynem!-válaszolta Nathan.

-Akkor megbeszélve-és indultunk a termek felé, mert csöngettek.

Délután már teljesen fel voltam pörögve, és egyre jobban kételkedtem ebben a tervben. De most komolyan! Végig sem gondoltam. Mi van ha egyáltalán nem is iszik? Ez legyen a legnagyobb bajom. Én teljesen hülye vagyok. Már miért is csalna meg? Lisa Gray a minta barátnő.

-Szia kicsim!- jött be anyu a szobámba- Ma apukádnak nagyon fontos üzletet kell megkötnie, és kérte, hogy mi is legyünk ott vele.

-De anya nekem ma muszáj elmennem egy buliba!

-Tessék? Nem, nem fogsz buliba menni. 16 évesen nem kell minden egyes buli meghívást elfogadni! Mi apáddal így is sokat engedünk neked, ha nem vetted volna észre. Úgyhogy ma este háromnegyed nyolckor koktélruhában várunk a kocsi előtt, ugyanis velünk jössz.

-De te ezt nem értheted! Most az egyszer muszáj! Fontos.

-Azt mondtam nem. Ennél az üzletnél biztos nem fontosabb. A Gray és a Parker nagyvállalat egyesítéséről lesz szó. És családostul jobb benyomást keltünk.

-De.... várj, azt mondtad Gray és Parker?-lepődtem meg.

-Igen.- mondta és ki is ment a szobámból, mire én elő kaptam a telefont. Facebook bekapcsol, és keresés: Parker. Adam Parker. Bingó.

Én
: buli ma 8kor meg all?

Adam: nem jo a ma

Itt elmosolyodtam. Lepjük meg a Parkert!

Én: h h?

Adam: uzleti cucc apamnak

Én
: jaa akk szolj nathannak

Adam: ok

Legalább ez feldobta a napomat. Nem mintha örülnék annak, hogy Adammal talizok, csak az boldogít, hogy olyat tudok amit ő nem. És abban biztos voltam, hogy ma kurva jól akarok kinézni, de mégis alkalomhoz illően. Úgyhogy felvettem egy világos szürke testhez álló, de mindent kellően takaró ruhát.

A hajamat alul begöndorítettem, és most oldalt választottam el. Ezután felvettem a fekete magassakúm, és egy enyhén bronzos sminket tettem fel mellé. Indulás előtt még gyors ránéztem a telómra, ahol nem láttam semmi fontosat. Adam gondolom szólt Nathannak a bulival kapcsolatba, mivel rámírt, hogy le van fújva. Már leértem a lépcsőn, mire rájöttem, hogy a táskám fennhagytam. Így ott voltam a kocsinál kerek 45-re. Mizu pontosság?

-Oh kicsim gyönyörű vagy- szólt anyu- sajnálom az előző beszélgetésünket, csak tudod már idegileg kész vagyok ettől az üzlettől, mert tényleg nagy hasznunk lenne belőle, így rendkívül fontos.

-Köszi. És bocsi, mert igazad volt. 

-Például abban, hogy tényleg gyönyörű vagy- csatlakozott apa a beszélgetéshez, mire hálásan rápillantottam, mert ez nagyon jól esett tőlük.

-Na indulás- zártam be magam mögött a kocsit.
Amúgy nem is értem hogy miért kocsival mentünk. Adamék két sarokra vannak tőlünk. Biztos a sznob látszatért. Utáltam ezt a hivatalos életet.

-Megjöttünk-nézett hátra apa, majd úriemberként kinyitotta nekünk az ajtót.

-Szép estét Mr Gray- nézett apumra egy férfi- Mrs Gray-pillantott anya felé- Miss Gray- biccentett felém, mire én is visszabiccentettem- fáradjatok beljebb.

-Önnek is jó estét Mr Parker- köszöntek egyszerre anya és apa, majd egymásra mosolyogtak. Én is ilyen párt akarok magamnak. Akin látszik hogy csillog a szeme amikor rámnéz. Akivel teljesen együtt tudunk mozogni (nem félreérteni). Mint a szüleim.

Nagyon szép tágas házuk van. Rohadt nagy előtér fogadott minket először, majd bekísért minket Mr és Mrs Parker a nappaliba. Hát egyszerűen észbontó volt az a szoba. A maga modern halványlila falaival és szürke bútoraival tiszta otthonos hangulata volt. az egyik falon egy plafonig érő akvárium volt, ami szó szerint befedte azt a falat. Hogyan etetik a halakat?

-Tessék Miss Gray?

-Jajj kimondtam volna hangosan? Elnézést. Csak azon gondolkodtam, hogy hogyan tudják a halakat megetetni.-mondtam, mire a szoba túlsó feléről halk kuncogást vettem észre.

-Szükség esetén a fölötte lévő szobából, de alaphelyzetben önetető van beépítve. Bocsánatot kérek még be sem mutatkoztam. Adam Parker-nyújtott kezet apának.

—————— Adam ——————

Útáltam az egészet. Franket, amiért csak így megjelenik 14 év után és megpróbál újra az apám lenni, azt, hogy azt hiszi hogy ha megkér minket hogy segítsünk neki egy üzletben, máris ugrunk. Ja hogy anyám naiv fejének köszönhetően meg is történt? Hát igen. Lehetséges, hogy köze van ahhoz, hogy engem kirúgtak, de attól még nem kell apához költözni. Csak rosszkor történt. 

Egyszerűen útáltam mindenkit. Franket, hogy kihasználja az egész helyzetet, és el kell játszanunk az ezer éve összeszokott tökéletes családot. Anyát, hogy inkább neki hisz, hogy megbocsájt, és én már le vagyok szarva. De magamat is hibáztathatom, ugyanis a környékünkön már nem maradt iskola, ahonnét valami miatt ne kellett volna elmennem- khmm ahonnét nem rúgtak ki. És ezek után képzelhetitek mennyi kedvem volt egy Franknek "nagyon fontos" üzletében segíteni. De aztán mégis belementem. Azért hogy elcseszhessem. 

8 óra. Már meg is jöttek. Én az ebédlőben vártam őket, de hallottam ahogy Frank ajtót nyit.

-Szép estét Mr Gray, Mrs Gray, Miss Gray-tartott szünetet a neveik között. Hmm nem mondták hogy van egy lányuk. Így még könnyebb lesz elcseszni. Csak vele is összefekszem, ő sír egy sort apucinak aki meg felbontja a szerződést. Tökéletes.

-Önnek is jó estét Mr Parker- köszöntek a Gray szülők egyszerre. Milyen szép is az amikor így megérzik egymást a szüleid. És szeretik. Milyen jó lehet annak a Gray gyereknek. Máris utálom.

-Hogyan etetik a halakat?

-Tessék Miss Gray?

-Jajj kimondtam volna hangosan? Elnézést. Csak azon gondolkodtam, hogy hogyan tudják a halakat megetetni.-mondta az a lány, mire elkuncogtam magam, majd beléptem a nappalinkba, hogy válaszoljak. Egy pillanatra megtorpantam. Ott állt Lisa egy szürke testhez tapadó felül csipkés koktélruhába, ami kurva jól kiadta az alakját. De hogy a fészkes fenébe kerül ide Lis? Lisa Gray. Hát persze, ő a Gray lány. Hogy nem kötöttem össze hamarabb? Hisz még a bulira is rákérdezett hogy áll-e még. Azt hittem csak ráérzett. Nem baj, őt úgy is meg akartam szerezni, már első nap amikor beleütköztem. Imádom az alakját, biztos jó az ágyban is. Viszont... így mégse ronthatom el apám üzletét...

-Szükség esetén a fölötte lévő szobából, de alaphelyzetben önetető van beépítve.-mosolyogtam rá, majd az apja felé fordultam- Bocsánatot kérek még be sem mutatkoztam. Adam Parker-nyújtottam felé a kezem.

bad boy's girlWhere stories live. Discover now