16

4.5K 199 1
                                    

"-Igen, és pont akkor csörgette meg, mikor...."

"-És be is vette, hogy agyrázkódása
van!

-De tényleg az volt!

-Lehetett volna belőle nagyobb baj is.

-Sajnos kitakarták a fejeket, de fogadni mernék hogy Melindáék voltak! Ugyanilyen a hangja.

-Hagyjad már, nem is ebben a suliban történt, szerinted mióta vannak itt piros wc-k?

-Szerinted mióta van Photoshop?"

Helló suli. Amióta Levi feltöltötte névtelenül, az arcokat kisatírozva és kicsit átszínezve a videót a YouTube-ra, azóta mindenhol ez meg. Ti legyetek a tanúim, hogy esküszöm, MINDENHOL. Még a tanárok is látták, de mivel a hangot is átszerkesztettük meg úgy kb mindent, egyáltalán nem lehet megmondani, hogy hol történt. A tetőről a telefonálás mögé Pestet tettük, és a mosdóba másfajta csapokat meg piros fémajtós wc-ket a fehérre festett fa helyett. Emellett tényleg nem lehetett kivenni az arcokat, a portást pedig más ruhába öltöztettük. Persze ehhez nagyon modern kütyük kellettek, de ezek szerint Levinek elég jók a kapcsolatai. Geci jó lett!

Persze a BB tud róla, meg Levi és a technikás haverjai, de másnak nem mondtuk meg, mert azért elég kockázatos lenne lebukni. Mondjuk szerintem senki sem hinné el. Viszont Adam miatt aggódtam. Hiszen ő hívott, és tőle kértem gumit is. A videóba pedig ezeknek elég nagy szerepe lett.

-Reggelt kiscsaj-borzolta össze a hajam Mark.

Ma elmentünk mind a hatan deszkázni, mert Dan szerint naaagyon régen voltunk együtt- most bezzeg tudsz időben érkezni, mi?

Hát igen. Amit szeretek, arra kell időt szánni. Suli időben viszont az alvást jobban szeretem, és azért van fontossági sorrend. Most ha szüksége lenne rád a legjobb barátodnak meg egy full idegennek, kinek segítenél előbb? Még szép hogy a barátodnak. Na akkor most nálam a legjobb barátom reggelenként az ágy, az idegen pedig az iskola.

Már nagyba deszkáztunk, amikor Emm telójáról elindult a DJ Turn It Up.

-Csajook ez a mi számunk!-kiáltottam.

Még általánosba mindhárman jártunk táncolni, onnét ismertük meg egymást. Aztán a gimibe ők találtak barátot én meg a legjobb barátomat, így "alakult meg" a BB. De most a lényeg, hogy erre van egy rohadt jó koreónk, aminek az alapja a Riverdale-s táncharc. A fiúk csak röhögtek rajtunk, de azért Matt és Dan megjegyezték, hogy azért elég jó barátnőjük van. Amikor végeztünk, egyből elterültem, és becsuktam a szemem, mer pont bele sütött a nap. Nagyon nem voltam már ehhez kondiba. Már egy ideje feküdtem, amikor egy árnyék eltakarta a szemem.

-Hagyjál már Mark, olyan jót napozok.

-Nem is vagyok ott-röhögött valahonnan mögülem. Kinyitottam a szemem.

-Azt láttam már, hogy jó segged van, de hogy még mellé így is táncolsz? Egy kis ráadás-kacsintott Adam. Mivel szinte fölöttem állt, jól tökön tudtam rúgni. Aucs. Kicsit lefeküdt mellém. Azt hittem, hogy csak mi vagyunk itt hatan, másképp tuti nem táncoltam volna, mer ez azért nem egy ilyen sima kislányos koreó volt...

-Az én hugim-mutogatott rám Mark, miközben Adam haverjai röhögtek. Párat ismertem közülük, tizenegyedikesek.

-Ez azért nekem is fájt kicsit-húztam el a számat amíg ő ott fetrengett mellettem- de most mondd, hogy nem érdemelte meg!

-Ezért nem féltelek-mosolygott tovább Mark.

-Amúgy ne zavarjon, hogy én is itt vagyok.

- Amíg nem beszéltél, nem zavart-kacsintottam, mire fölém kerekedett és el kezdett csikizni. Hol vagyunk basszus, oviba? De sajnos ez volt az egyik gyenge pontom.

-Ro-ohadt gyorsan le-heszállsz, vagy megint tö-khön térdellek, te sze-emét-nevettem közben.

-Szopacs, mert szerintem nem épp úgy állsz-kacsintott. Az állatját! Ezt tőlem lopta.

-Maaaark!

-Na most már le kell szállnod róla, mert sajnos a barátság szabályzata kötelez hogy ha nem teszed, jól el kell verjelek-mosolygott Mark, és lassan leszálltak rólam. Ki a faszomnak képzeli magát, hogy rám ül? Haló öcsém, ja jól emlékszem az előbb épp tőlem kaptál egyet, vagy csal a memóriám?

-Én azért ezt máskor átgondolnám-húztam fel a szemöldökömet.

_________________Adam szemszöge_________________

-De csak mert ezt- mutattam a férfiasságomra (ami mellesleg még mindig sajog- erős a csaj) - még akarom használni... talán rajtad is-a végét már csak elfordulva suttogtam, hogy épp ne hallja, csak a srácok.

-Szerintem ezen már ne aggódj-mondta pimaszul.

-Hohó Adam, a kiscsaj lealáz és hagyod?-kérdezte.

-Most verjem meg? Este majd úgyis könyörögni fog.-fordultam vissza, hogy lássam az arcát-mind ezt teszi.

Ezzel kicsit láttam, hogy kihúztam nála a gyufát. Vagy nagyon. A szemeit összeszűkítette, a keze ökölbe szorítva, és az állkapcsa is megfeszült. Ahhoz képest, hogy meg akar ölni, inkább azon jr az agyam, hogy még így is mennyire kibaszottul szexi.

-Álmodban Parker.- ohh kicsim, ha tudnád, hogy ott hányszor megvoltál már...-Menjünk egy kört!-húzta épphogy mosolyra a száját. Most mi van? Ilyen könnyen beadta a derekát?

-Most? Felőlem.-kaptam fel a deszkát és indultam meg felé. Ő is jött felém.

Most le fogjak kapni, baba. Méghozzá alaposan. Még mindig az járt az eszemben ahogy táncolt. Jobb, mint a sztriptik voltak a Jake's klubban. Sokkal. Pedig azok se semmik. De ez jobban beindított.

De nem tudtam lekapni, mert ahogy odaértem hozzá, kivette a deszkát a kezemből, elhajolt mellettem, és felpattant rá.

-Én ilyen körre gondoltam Parker- csinált egy olliet(deszka trükk).

Még kellett egy pár másodperc mire felfogtam. Előre eltervezte. Okos.
Ez a csaj kikészít.

bad boy's girlWhere stories live. Discover now