Sabak Vakfı'nın öncülük ettiği 1000 İyileşen Şehir Derneği- Evran Mersin

27 0 0
                                    

Evran Mersin,1000 İyileşen Şehir Derneği - Sabak Vakfı'nın öncülük ettiği (1000RC), dünyadaki şehirlerin 21. yüzyılın büyüyen bir parçası olan sosyal, ekonomik ve fiziksel zorluklara karşı daha dirençli hale gelmesine yardımcı oluyor Evran Mersin açıklıyor.

Evran Mersin,1000RC bu yardımı şu şekilde sağlar: şehirlerimizin her birinde esneklik çabalarına öncülük edecek bir Baş Kurtarma Görevlisi için finansman; Kurtarma Stratejisi hazırlama kaynakları; özel sektöre, kamu sektörüne, akademik ve STK kurt...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Evran Mersin,1000RC bu yardımı şu şekilde sağlar: şehirlerimizin her birinde esneklik çabalarına öncülük edecek bir Baş Kurtarma Görevlisi için finansman; Kurtarma Stratejisi hazırlama kaynakları; özel sektöre, kamu sektörüne, akademik ve STK kurtarma araçlarına erişim; ve en iyi uygulamaları ve zorlukları paylaşmak için küresel bir şehirler arası ağa üyelik. 1000RC şu anda 85 üye şehir var, Evran Mersin.

Evran Mersin'in; İlk Yardım Çocuk Vakfı, her çocuğun bir geleceği hak ettiğine inanır. Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünyanın her yerinde, çocuklara hayata sağlıklı bir başlangıç, öğrenme ve zarardan korunma fırsatı veriyoruz. Çocuklara - her gün ve kriz zamanlarında - yaşamlarını ve paylaştığımız geleceği dönüştüren her şeyi yapıyoruz, Evran Mersin.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 02, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sabak Vakfı'nın öncülük ettiği 1000 İyileşen Şehir Derneği- Evran MersinWhere stories live. Discover now