"Write it with dark blue" /Ревю за @Brixboun/

38 3 4
                                    

*Съобщение за автора: Не съм сгрешила като започнах да чета историята ти. Страхотна е и чакам следващата глава!*

@Brixboun

Корица:

Корицата е добре изработена (ако е направена от теб) и цветовете са хубави

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Корицата е добре изработена (ако е направена от теб) и цветовете са хубави. Мисля, че небето трябва да е важна част от корицата понеже Бела е меко казано влюбена в него. Предлагам ти да смениш корицата, а идеята ми е те двамата (Бела и Ноа) да са легнали на тревата и да гледат към небето. Ако ти е трудно да направиш този дизайн -evegraphics са много добри в това, поръчай си от там. :)

Резюме:

Бела Адамс все още е преследвана от болката след загубата на брат си Родни и единствения, който я разбира е Джейк, но дали той наистина я разбира? Ноа Лорънс погубва най- добрата си приятелка в автомобилна катастрофа и не може да говори с никой за загубата си. За всички той е откачалка и побойник. Проблемен ученик. Но съдбата среща тези двама тийнейджъри на една морава, от която всеки ден израства по една маргаритка. Всеки ден, в който двамата се срещат и мислят един за друг е една маргаритка. И всяка маргаритка е символ на любовта им.

Резюмето ме грабна да я прочета. Само с няколко изречения караш хората да четат и четат... Наистина се радвам, че прочетох историята ти. Това с маргаритките ме плени. Наистина много оригинална идея. 

История:

Както се вижда от резюмето историята на младите тинейджъри е много интересна, тъжна и пленителна. Бела Адамс губи брат си Родни и след десет месеца все още не може да преживее болката си. Ноа катастрофира със своята най-добра приятелка и се обвинява за загубата й. Тъгата на двамата ражда любов.

Начина на писане на автора:

Пишеш заинтригуващо. Имаш богат речник, който използваш. Не съм срещала правописни грешки за сега...

Сцена или разговор ,който харесвам:

Може би за сега имам два. Първия е разговора на Бела и Ноа на прозореца. Втория е моментите им на така наречената "поляната на звездите".

Забележки и похвали към автора:

Единствената ми забележка е да пишеш абзаците разделено и думите на героите. Така ще е по-разбираемо за читателите ти. Мисля, че си разбрала похвалите си от предните точки хд...

Защо ви я препоръчвам:

Историята ти е наистина интересна. Заслужаваш много повече читатели от сега. Прочетете историята и няма да съжалявате.


---------------------------------------------------------

Радвам се, че ми се довери и поръча ревю от мен. Пожелавам ти много успехи в книгата ти. <3

I-Z-A-B-E-L-A  /Интервюта ,ревюта и реклами./Where stories live. Discover now