Интервю с @Brixboun

18 3 2
                                    

Здравейте, трябва да подчертая преди да започнем, че ми беше изключително приятно да взема интервю от  Brixboun. Тя е страхотен човек (макар да не я познавам лично).

Интервюто се води от Q, а отговорите от A.

Brixboun 

Q:Представи се с няколко думи на читателите.

A:Не ме бива много в представянията, но все пак.. Здравейте всички, казвам се Емма. Книгите са моят източник на спокойствие. Импулсивна съм, като правя нещата преди да ги мисля и въобще не ме бива в израза "мисли три пъти преси да го правиш", и доста принципен човек, или поне се придържам към тях до някаква степен. Не ме бива в говоренето и винаги ми е било по- лесно да надраскам всичко, което мисля.

Q:От къде разбра за Wattpad?

A:Търсих интересно приложение, и случайно попаднах на него. Доста по- късно се оказа, че доста мои приятели имат Wattpad.. После се сърдих, че не ми казаха по- рано. :)

Q:Хд аз трудно зарибявам някой от моя клас по Wattpad. Така ето го и следващият въпрос: Как дойде идеята за "Write it with dark blue"?

A:Бях започнала няколко проекта, но никой не ми допадаше особено. Преди около месец четях само фентъзи, но случайно попаднах на тийн романите, които ми харесаха и представянето на проблемите, с които всеки тийнейджър се е сблъскал. После поръчах корица и накрая реших да пиша за болка, но и една сладка, но (както Бела би казала прекрасна хдддд) различна любовна история. Просто обичам маргаритките пък и ме връхлетя идеята да пиша за тази двамата, но в Уатпад открих проект (наръчник), които несъмнено ми помогна много.

Q:Имаш ли любим цитат, който те мотивира в Wattpad. Ако да кой е той?

A:Не чета ''Danger'', само съм я преглеждала, нo помня един цитат, които сякаш обобщава част от мислите ми и съм напълно съгласна. Не само ме мотивира, но и някак го разбирам, а именно ''Може да си мислиш, че си непобедим, но всички падаме понякога'', Помага ми да разбера, че може днес деня да не е бил прекрасен, но ой знае за утрешния, нали?

Q:Обожавам тази книга и този цитат ми е фаворит хдд. Така ето и следващия въпрос: Кой те подкрепя в работата ти?

A:Читателите предполагам, защото ми е много по- лесно да остана анонимна като автор и никой от познатите ми не чете, това, което пиша, пък и предполагам се радвам, заради това. Не се притеснявам от книгата си, но просто не мога да споделям ''творчеството си'' или да го чета пред някой друг, но именно затова са читателите, на които благодаря, че я следят и изказват мненията си. :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I-Z-A-B-E-L-A  /Интервюта ,ревюта и реклами./Where stories live. Discover now