Cei din MOSSL isi fac griji...

624 33 0
                                    

Ajunsa la hotel, l-am intrebat pe receptioner daca este vreo scrisoare pentru mine in cutia postala:

  - Da, este. Un domn v-a lasat o scrisoare in urma cu cateva minute...Aici este! a spus receptionerul inmanandu-mi scrisoarea.

  Da, asa este! Cu putin timp in urma Ryan a trecut pe acolo. Se mai putea inca simti mirosul parfumului lui...A trecut atata timp... Imi e dor de el si de ceilalti prieteni din Marea Organizatie A Serviciilor Secrete Din Lume (MOSSL). Nu i-am mai vazut de doi ani, pentru ca eu eram mereu pe teren,iar ei erau cei care ma ajutau cu informatii.

Am luat scrisoarea si m-am indreptat spre apartamentul meu.  Am deschis usa...am intrat...dupa care am inchis-o ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar in sinea mea eram foarte fericita.

Am deschis plicul in care era scrisoarea...Puteam vedea frumosul scris al Bellei profilandu-se pe pagina in timp ce despatuream scrisoarea. Bellei nu ii placea sa scrie scrisori la calculator, spunea ca transmiti mai bine sentimentele prin propriul tau scris...bineinteles ca e adevarat...cred ca din aceasta cauza a scris-o ea si nu Ryan sau Jack.

"Acvila-numele de cod al lui Ryan- te asteapta sub London Bridge, astazi, la ora 18. Sa nu il lasi sa astepte prea mult,ii e foarte dor de tine, cum ne este tuturor...sa ai grija de tine.

                    Cu drag,

                     Bella.

PS. Am auzit cand Directorul vorbea cu Jack si vrea sa iti schimbi locatia...Au aflat detali despre cei din SSAC... Sunt periculosi Emma, trebuie sa scapi de ei. Daca este prea riscant lasa planul balta si intoarcete imediat la sediu."

Bella era mereu  prea ingrijorata pentru mine. E adevarat ca unele misiuni au fost cam riscante, dar nu am sa renunt cu niciun pret la aceasta...am inaintat prea mult si nu pot sa ma intorc tocmai acum, iar daca voi cadea...daca voi da gres, atunci ma voi ridica si voi incerca din nou ,ajutata de pretenii mei din MOSSL.

Acestea erau gandurile mele in timp ce cautam ceva cu care sa ard scrisoarea...

            ~~~~~~

Viata intr-ale spionajuluiWhere stories live. Discover now