tape six

1.7K 249 6
                                    

|| tape six ||

"kendimi kaybediyorum ashton. "

ashton ekrana baktığında gözleri effy'nin görüntüsüyle genişledi. seyrettiği son kasetten bu yana bu kadar zayıfladığına çok şaşırmıştı.

"seni özledim." dedi. "ve sana ihtiyacım var."

effy'nin gözleri yanındaki duvarda gezindi. "buradaki herkesten korkuyorum, bana bir sürü ilaç veriyorlar. yardımcı olacağını düşünüyorlar." diye başını salladı. "ama daha iyi hissetmiyorum, hatta kötü hissediyorum ve günden güne de kötüleşiyor. dün gece kriz geçirdim ve hemşireye iğne batıracaktım." ashton soluk soluğaydı, ondan korkmasa da korkmuştu. "uyumaya çalıştım ve avucumdaki fotoğrafın bana yanımda taşımama izin verdikleri tek şeydi. ama hemşire sinir bozucuydu, fotoğrafı elimden çekip seni hak etmediğimi ve seni bir daha asla göremeyeceğimi söyledi." effy'nin sesi çatladı. "kendimi öldürürsem ve hayatından yok olursam senin mutlu olacağını söyledi. sonra farkında olmadan iğneyi ondan aldım ve neredeyse gardiyanlar beni yatağa götürmeden önce onun koluna saplayacaktım." effy ağlamaya başladı. "bütün gece beni yatağa bağladılar ve kendi içimde kayboldum.

"fark ettim ki bu ben değildim artık, gerçek effy'yi kaybettim. şimdi içimde olan kişilik delinin teki ve bundan nefret ediyorum." diyerek içini çekti. "içimde daha fazla beyaz renk kalmadı. sen gittikçe daha da karanlıklaşıyor."

"şimdi her şeyden nefret ediyorum. kendimden nefret ediyorum, zihnimden nefret ediyorum. yaptığım şeylerden ve seni düşündüğüm her saniyeden nefret ediyorum."

Therapy Video; Ashton Irwin [Türkçe]Where stories live. Discover now