tape eight

1.6K 252 7
                                    

|| tape eight ||

effy ahşap sandalyeye oturdu. kollarını göğsünde çaprazladı, soğuk ve bitkin gözleriyle kameraya baktı.

ashton uzun parmaklarını saçlarında gezdirip karıştırdı. kameraya geri baktığında kafasını salladı. "eğer şimdi tanışsaydık benden tiksinirdin. biliyorum, yapardın." effy sonunda konuştu. "ama bahse girerim her zamanki gibi ateşlisindir. uyandığında bile öyleydin dostum. çok güzeldin ve hatta güzel kelimesi senin gibiler için bile yeterli değil."

ashton gülümsedi. paylaştıkları apartman dairesinin yatağında oturuyordu. effy'nin küçük yastığını sıkıca göğsüne bastırıp sessizce kokusunu içine çekti. onun kokusunu ne kadar çok sevdiğini düşünüyordu, çikolata gibiydi.

"tamamen dürüst olmamı istiyorsan," effy içini çekti. "şu an bok gibi hissediyorum." effy kaşlarını çattığında ashton başını salladı. "neden biliyor musun? çünkü sadece senin yanındayken güzel hissediyorum. beni dünyadaki en güzel ve en şanslı kızı gibi hissettiriyorsun. ve sensiz hiçbir şey yapamıyorum, hiç kimse ya da hiçbir şey olamıyorum. çünkü sevdiğim kişi beni unuttu."

ashton sadece kafasını salladı çünkü effy bu sefer yanlış düşünüyordu. onu unutmamıştı, unutamazdı ve asla unutmayacaktı.

Therapy Video; Ashton Irwin [Türkçe]Where stories live. Discover now