8th part

4.2K 312 17
                                    

A/N: DOPORUČUJI SI POUŠTĚT DON'T LET ME GO :) OD ZAČÁTKU AŽ PO KONEC. 

Po zbytek noci se hihňají a jsou mokří a energičtí a odporní (ale přesto roztomilí). Louis má na sobě Harryho korunku a nyní sedí v křesle a modrooký sedí jako nevěsta v klíně zelenookého, smějíc se do ramene toho druhého.

Po chvilce, přijde Eleanor a široce se šklebí. „Tak, řeknete mi zase o vašem ne-randění?“

A kdyby tohle bylo za jiných okolností, Harry by možná na Eleanor vyštěkl, kvůli dráždění ale teď…. Teď není schopný cítit žádný negativní pocit, tak si jenom polovičně povzdychne a usměje se. „Merci, Eleanor.“ („Děkuji, Eleanor.“)

Brunetka mu jenom úsměv oplatí a pak se podívá na modrookého, následovně na korunku na jeho hlavě a pak zase na něho. Sugestivně zavrtí obočím a Louis se jenom zčervená, a brunetka už odchází pryč.

Už se připožďuje a po chvilce se rozhodují, že by měli jít domů a tak jim Harry zavolá taxíka.

Když stojí v chodbě a oblékají se do kabátů, přijde k nim Nick. Zeptá se na něco Harryho, na co jenom kývne. Následuje Nicka do obýváku, po rychlém oznámení „Za chvilku tu jsem“ Louisovi. A modrooký krátce doufá, že Nick nic nezničí. Pořád není celkově přesvědčený ohledně té „ochranitelské“ části, ale uvědomuje si, že by ho Harry nenechal něco posrat. Nazuje si boty a nasadí si svou beanie a čeká na Harryho.

Když se Harry vrátí, stále má úsměv na tváři a modrooký si myslí, že Nick nemohl říct nic tak špatného. Rozloučí se s Harryho přáteli a následně políbí staršího na nos, než otevřou dveře a sejdou schůdky a pak k taxíku.

Kudrnka si celou cestu domů hraje s prsty modrookého, který má opřenou hlavu na jeho rameni. Teď je těžké si představit, že před pár dny byl Louis ve vztahu s někým jiným. Cítí se, jakoby znal Harryho celý život.

Když už jsou v Harryho bytě, drsně se líbají a Louis si obmotává nohy okolo Harryho pasu, když se přemisťují do pokoje, shazujíc své kabáty a boty, aniž by přerušili jejich polibky. Toto je přiměje se zasmát a je to ta nejsladší věc, jakou starší kdy cítil. Korunka už někde po cestě taktéž spadla, což mu je líto, pomyslí si Louis krátce.

A když už má kudrnáče nad sebou, přirážejíc hluboce do něho a vytvářejíc stopy milostných kousanců od jeho klíčních kostí až k jeho čelisti, zatímco modrooký zarývá nehty do jeho zad, spojujíc jejich rty do dalšího polibku, když oba dosáhnou svého orgasmu. Louis slastně zakňučí, Harry, oh kurva, miluju tě.

Protože je Harry tak moc, moc roztomilý a sténá plus (víc) a merde (do prdele) a putain (kurva), tak se ve stejnou dobu ujišťuje, jestli je Louis v pořádku, hladíc jeho vlasy a tváře a bříško, vždy se k němu naklonil a vtiskl mu polibek a Louis jenom cítí, že jeho srdce asi brzo vybouchne.

Když po několika minutách už jenom leží, s propletenými prsty, Harry objímajíc Louise, zatímco modrooký je jenom schoulený a předstírá, že spí. Louis si je téměř jistý, že uslyšel Harryho vydechnout;

„Je t'aime aussi, mon chéri.“ („Taky tě miluju, miláčku.“)

~

Modrooký chlapec se ráno probudí sám v posteli zelenookého. Na polštáři vedle něho, je žlutý lísteček, na kterém stojí „Otevírám obchod. Přijď dolů, jakmile budeš moct xxxx.“ se spousty kreslených srdíček a usměvavých smajlíků a kytičkami okolo.

i can feel it when we kissWo Geschichten leben. Entdecke jetzt