Ενας «μη-κοινος θνητος»

125 19 7
                                    



~Lord,please don't let me fall to someone,who's not willing to catch me~

_______________________________

Υπάρχουν πολλα πράγματα που δεν λες.Ισως να μην θες,ίσως όμως και να μην πρέπει να τα πεις.Αν το κανεις πάντα θα υπάρχουν και συνέπειες.Κατα κάποιον τρόπο φοβάσαι.Φοβασαι για την αντίδραση των υπολοίπων και δεν σε νοιάζει να είσαι εσυ ευτυχισμένη.Στην περίπτωση μου όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πεις τις σκεψεις που βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου.Πολυ απλά δεν γίνεται!Σαν πριγκίπισσα πρέπει να έχεις μια ανώτερη στάση ,να μην δείχνεις εξαρτημένη από κάτι.Εγω όμως ειμαι.Οσο και να μην θέλω να το παραδεχτώ ειμαι εξαρτημένη.Εξαρτημενη από το γέλιο του,εξαρτημένη από τα μάτια του,εξαρτημένη από τα πάντα πάνω του.Ισως αν δεν ήταν αυτός που είναι τώρα,ένας απλός φύλακας, να ήταν όλα διαφορετικά.Ισως αν ήταν ένας πρίγκιπας να μπορούσα να νιώθω όπως νιώθω.Ισως.Ομως δεν είναι έτσι.Δεν θέλω να ζω κάτω από περιορισμούς.Θελω να ζω ελεύθερη από όλους και από όλα ,να ερωτευτώ και να αγαπήσω όποιον θέλω.Οχι όποιον πρέπει.Ποιος να μου το έλεγε ότι εγω που δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη μάτια ,θα μπορούσα να περνάω αμέτρητες ώρες σκέφτοντας τον ιδιο.Τα μάτια του,τον τρόπο που με κοιτάει,όλα!Μα τι βλακείες λεω;Αυτός σίγουρα θα έχει κάποια ξεχωριστή στην ζωή του και εγω κάθομαι και τον σκέφτομαι, ενώ έχει έρθει μόνο για να με προσέχει και τίποτα άλλο.Δεν είναι έρωτας.Οχι δεν είναι!Ειναι ένα απλό σφίξιμο στο στομάχι όταν τον βλέπω.Ενθουσιασμος θα είναι...Τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.

«Ποσό μικροί ήμασταν εδώ;»,σκέφτηκα, αφού άνοιξα το « κουτί των αναμνήσεων» έτσι όπως το λέγαμε με τα αδέρφια μου.Αθωοι,μικροί, χωρίς προβλήματα.Πολλες φωτογραφιες.Πολλα χαμόγελα.

Πολλα χαμόγελα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Λουκ πάντα γλυκός όπως και ο Κριστιαν

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Λουκ πάντα γλυκός όπως και ο Κριστιαν.Απο μικροί κιολας ,όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας, ήταν υπερπροστατευτικοί αδερφοί.

Απο μικροί κιολας ,όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας, ήταν υπερπροστατευτικοί αδερφοί

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μου αρέσει να με προστατευουν αλλά καποιες φορες το παρακάνουν αρκετά

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μου αρέσει να με προστατευουν αλλά καποιες φορες το παρακάνουν αρκετά.Δεν θέλουν να πληγωθώ ποτέ και από κανεναν.Κατι που δυστυχως δεν μπορεί να γίνει.Γελασα τοτε,καθως άρχισα να αναπολώ την στιγμή που στο σχολείο μικρή μου αρεσε ένα μικρό αγοράκι και την άλλη μέρα ένωσαν τις δυναμιες τους τα αδέρφια μου και του είπαν να μείνει μακριά μου.Δεν ξερω τι του είπαν, ούτε μου το αποκάλυψαν ποτέ,παντως δεν μου ξαναμίλησε εκείνο το αγόρι.Για μερες τους παρακαλούσα να μου ομολογήσουν τι του είχαν πει, αλλά τίποτα.Ο Κριστιαν με τον Λουκ δεν πολυσυνηθιζουν να ενώνουν τις δυναμεις τους , γιατί πολλες φορες τσακώνονται άσχημα.Ομως όταν έχει να κανει με το συμφέρον και των δυο,δηλαδή η προστασία μου κατά αυτούς ,το κάνουν και πραγματικά είναι ανίκητοι.Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μαζί με τους γονείς μου.Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τους απογοητεύσω με το να ερωτευτώ έναν «μη-κοινό θνητό» ας το πω.Αν και δεν μου αρέσει να βάζω τίτλους στους ανθρώπους.Οποτε,αυτός είναι άλλος ένας λόγος που πρέπει να μεινω όσο το δυνατόν μακριά του.Θα είναι δύσκολο;Ναι.Θα συναντήσω εμπόδια στο δρόμο μου;Σίγουρα.Αλλα αυτό που πρέπει να επιτύχω οπωσδήποτε ,είναι να μην τον ερωτευτώ.

(στην φωτο επάνω ο Ιβαν❤️⤴️)


Τι λετε;Τον έχει ερωτευτεί;

_____________________________

In A Way Of Knowing The Truth: A Princess Life.Where stories live. Discover now