Απογοήτευση.

76 16 12
                                    

You were red and you liked me cause I was blue.You touched me and suddenly I was a Lilac sky and you decided purple just wasn't for you.
-Hasley ❤️

_______________________________

Σταματήσαμε να φιλιόμαστε και εγω πήγα ένα βήμα πίσω.

-«Δ-Δεν...Γ-Γιατί το έκανες αυτό;»,τον ρώτησα τραυλιζοντας.Αυτός με κοίταξε με απορία και μετά άρχισε να κάνει τα χέρια του γροθιές.Ωχ,κατάλαβα.Θα ακουσω κάτι που δεν μου αρέσει.

Γιατί βρε Ιβαν,να μην μου δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό;

-«Το έκανα για να σωπάσεις.Για τι νόμιζες;»,με ρώτησε.

-«Τ-Τίποτα.Παω μέσα και αρκετά τους άφησα να περιμένουν.»,του είπα με ένα γεμάτο εκνευρισμό βλέμμα ,του γύρισα την πλάτη και έφυγα από εκει.

Δεν ήθελα να στο πω αυτό Ιβαν.Αλλα εσυ με είχες αναγκάσει.Δεν ήθελα να σου θυμώσω, αλλά για κάποιον λόγο με πείραξαν πολύ αυτά που είχες πει.Κανονικα δεν θα έπρεπε.Δεν ένιωθες το ιδιο και έπρεπε να το σεβαστώ.

Πριν ανοίξω την πόρτα γύρισα να τον δω.Ειχε ήδη φύγει.Σκουπισα τα τελευταία δάκρυα μου και μπήκα με όλο μου το θάρρος μέσα,σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.Είχα πάρει την απόφαση μου.Θα έλεγα στους γονείς μου για τον Τζειντεν.Ηταν ο μοναδικός που με κάνει να γελάω και είναι και πολύ καλό παιδι.Δεν νιώθω κάτι έντονο για αυτόν,αλλά προκειμένου να μου βρουν αυτοί κάποιον, θα τους προτείνω τον Τζειντεν,που τον συμπάθησα κιόλας.Μπορει με τον καιρό να τον αγαπήσω.Απλα,είναι κρίμα, γιατί μπορεί αυτός  να νιώθει κάτι για εμενα και να νομίζει ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Πέρασε μια εβδομάδα από τοτε.Θα έρχονταν ο Τζειντεν μόνιμα στο παλάτι,εφόσον ο γάμος μας θα γινόταν σε λίγο καιρό.Με τον Ιβαν ,δεν μιλάμε και πολύ.Ειναι λίγο αμήχανη και άβολη η κατάσταση μεταξύ μας ,αλλά το πήρα απόφαση: Θα τον ξεχάσω.Λιγο εμεινε ακόμα μέχρι τον γάμο και θα τον έχω βγάλει από την ζωή μου οριστικά.Ετσι και αλλιώς μου είχε μιλήσει πάλι πολύ άσχημα.Τα ξαδέρφια μου είχαν έρθει να μας δουν σήμερα.Κανουμε πολύ παρέα.Απο τις σκεψεις μου με διέκοψε η Γκαμπριελα που ήταν μέσα στο δωμάτιο μου μαζί με εμενα.

-«Να σου κάνω μια ερώτηση;»,είπε και κοκκινησε.

-«Φυσικά,γλυκιά μου.Οτι θες.»,της είπα.Θα έκανα τα πάντα για την μικρή μου ξαδέρφη.Για ένα χρόνο την περνάω μόνο.

-«Νομίζω μου αρέσει καποιος.»

-«Αα ναι;»,την ρώτησα με ένα πονηρό χαμόγελο. «Για λέγε,ποιος είναι;»

-«Υπόσχεσαι ότι δεν θα το πεις πουθενά;»,μου είπε εκλιπαρώντας με.

-«Φυσικά.»

-«Εμμ...Να...Ο Ι-Ιβαν»,μου είπε.

Εκείνη την ημέρα,Ιβαν,κατάλαβα ότι έπρεπε μια και καλή να σε ξεπεράσω.Οχι μόνο λόγω του ότι έπρεπε να παντρευτώ κάποιον πρίγκιπα, αλλά και επειδή σε ήθελε και η Γκαμπριελα.Την αγαπώ και θα έκανα τα πάντα για αυτήν.Εκεινη την ημέρα,κατάλαβα ότι η ζωή απλά δεν μας ήθελε μαζί.


________________________________

Τώρα έχουν γίνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.Τι λετε να κάνει η Οφελια;Η συνέχεια σύντομα και ακουω γνωμες❤️❤️

In A Way Of Knowing The Truth: A Princess Life.Where stories live. Discover now