OMG Taylor and Selena!

286 30 9
                                    

8. Bölüm

Taylor Swift/New York

Bütün haftanın yorgunluğunu bugün atacaktım.Selly'i çağırmıştım onunla bütün gün evde film izleyip,parti yapacaktık birde internetten fanlarımız hakkında olan yeni gelişmeler.Bunlar benim favorilerim.Ha birde kedilerim Meredith ve Olivia vazgeçilmezlerim.

Telefonumun sesini duyduğumda koltuktan kalkıp mutfak masasına yürüdüm ve telefonu açtım Selly arıyordu muhtemelen geldiğin söylecekti.Sonunda yeşil tuşa bastım ve telefonu kulağıma götürdüm.

"Tay kapıdayım kapıyı aç canım"dedi Selly

Bir dakika?Ben nasıl duymadım ki?Neyse dalgınlığıma gelmiştir bu aralar Red Tour beni çok yordu haliyle.

"Tamam Selly açıyorum"cevap verdiğimde telefonun kapanma sesini duydum ve kapıya doğru ilerledim.

"Selam Tay"dedi tatlı sesiyle

"Selam Selly"dedim bende içeri geçerken.

2 saat filmi izledikten sonra parti yapmaya halimiz kalmamıştı.Sonunda hayranlarımızla ilgili haberlere baktık.

"Taylor Swift 22 X-Factor yazsana Selly şu zamana kadar hiç kimse X-Factor'de söylemedi"diye yakındı Taylor.

"Buldum Tay baksana X-Factor Türkiye'de Little Last adlı bir grup ilk haftada söylemiş ve çok beğenilmiş"diye sevinçle söylendi Selena

"Ne duruyorsun açsana"diye sevinçle konuştu Taylor

İzlediği performanstan sonra ikiside şoktalardı.İkiside onlara hayran kalmıştı ve sonra o günkü 22 performansları hakkında bir ropörtaj buldular ve Feyza adında bir kız "Bu şarkıyı yüz bin defa dinlemiştik yarışmadan önce çünkü Taylor bizim idolümüz ve sonra yüz bin defa çalıştık.Umarım Taylor bunu birgün izler."

Taylor şoklardaydı ve ilk defa bir hayranına bu kadar çok bağlanmıştı.Ve Little Last'i youtube'da daha çok araştırmaya başladıklarında Feyza adındaki grup üyesinin elemelerde Innocent söylediği videoyu,Zehra adlı grup üyesininde elemelerde Undercover söylediği videoyu bulup izlemişlerdi.İkiside çok mutluydu.Ve daha sonra Little Last'i iyice araştırdıklarında Little Mix,One Direction,Selena Gomez,Taylor Swift ve Neon Jungle fanı olduklarına sevinirken daha çok sevincekleri bir haber gördüler.

"Little Last Londra'da One Direction ile birlikte albüm çalışmalarına devam ederken Little Mix grubundanda teklif aldı!"

Bunları görüp sevinen Taylor ve Selena hemen Little Last'in numarasını araştırdılar ve sonunda onların koçu Emre Aydın'ın numarısını buldular...

Little Last

"Feyzaa,Zehraa kalkın artık bugün yine albüm için grup evine gidiceksiniz"diye seslendi Emre

"Off tamam geliyoruz"diye bağırdı Feyza

İkiside hazırlanıp aşağıya indiler ve şimdi yoldalardı.Nihayet eve vardılar.

One Direction

Kapının çalmasıyla hepimiz kapıya doğru ilerledik.

"Selam"deyip içeri geçtiler ve bizde geçtik.Kızlar uykusuza benziyordu çünkü gözleri neredeyse kapanacaklardı.Emre'nin telefon sesi onları bir anda uyandırdı.

"Alo"diye telefonu açtı Emre

"Merhaba ben Taylor Swift"dedi

Emre bir anda şaşırdı ve ağzından sesli olarak "Taylor Swift mi?" der demez Feyza ve Zehra "Emre çabuk hoparlöre all"diye seslendiler Emre hoparlöre aldı ve sonra

Another DreamWhere stories live. Discover now