{ÖZEL BÖLÜM}

66 12 1
                                    

Doktorlar Jin'i dışarıya atmıştı. Jin acısını bir türlü dindiremiyordu. Hayatındaki en büyük hatayı yapmıştı. Bir kızın her şeyini elinden almıştı. Hıçkırarak ağlıyordu. "Neden daha önce onu durdurmadım!? Neden mal mal baktım!?" diye kızıyordu kendine. Ailesi geldi kızın. Jin çok mahcuptu. Sessizce ayrıldı hastaneden. Ama o koşarak kaçarken arkadan biri bağırıyordu! "Seni katil!!!"...

............................................................

Terli bir şekilde uyandı hastane koltuğunda. Doktordan iyi bir haber bekledi. Ama aldığı şey hiç beklediği bir haber olmamıştı. Aldığı haber ile yıkıldı. O 'ÖLMÜŞTÜ!" Ağlaması şiddetlendi. O ölemezdi! Ölmemeliydi! Doktor "Onu görmek ister misiniz?" dedi Jin'e. Jin her ne kadar onu o halde görmek istemese bile sevdiğini son kez görmeliydi. Ona söyleyecekleri vardı!

"Yazdığın her şeyi okudum. Aslında ben de sana deli gibi aşığım! Hiç bir zaman sana bunu söyleyecek yüz bulamadım. Senin gibi! Terslenmekten korktum. Ama keşke bir adim atsaydım. Seni bu hale getiren ben! Yaşasaydın beni hâlâ sevecek miydin!? Gerçekleşmeyecek Hayaller benim artık. Ben senin yüzünü görmeden nasıl yaşayacağım? Bu kadar kolay mıydı bırakmak? Ailen henüz hic bir şey bilmiyor! Onlar ne yapacak? Öğrenince ne olacak? Geride bıraktıklarını düşünseydin meleğim. Çünkü sen hic bir zaman kendini düşünmedin! Artık tam anlamıyla benim meleğimsin! Hep yanımda ol olur mu? Hep sev beni. Hep destekle! Seni seviyorum 'AŞKIM'...

Sonra Jin kızın gömleğinin cebinden bir şey buldu!

" Bir gün okuyacağını biliyordum. Keşke bende bir adim atsaydım! Ama sen bunu okuduğunda artık çok geç olacak. Kendini suçlama! Ben bunu isteyerek yaptım. Ve sanırım bilinçsizdim. Geride bıraktıklarını düşünemedim! Bende senin yüzünü görmeden yaşayamazdım! Sen beni görmesen bile yanındayım! Hiç bir şeyi bırakmak kolay değildi! Ailem de beni çok sıkıştırdı, çok bunaldım. Onlarda suçlu! En çok seni düşündüm bunu yaparken. Önceden bilseydim keşke bana aşık olduğunu. Hep yanındayım. Seni hâlâ deli gibi seviyorum."

"Bu arada bu not nereden çıktı deme. Sen bana aşkını itiraf ettin ya hastanedeyken. Ondan sonra yazdım. Korkma yani! Ama sen beni kalbinde tuttuğun sürece asla yalnız değilsin 'HAYALİM'!

Ağlamaya başladı Jin. Bu onun için çok zordu. Onsuz yaşamak! Şimdi nasıl devam ettirecekti hayatını! Ama şuan en çık aklında Genç kızın şuan anlattıklarını anlatacağını önceden nasıl bilmesiydi? O gerçekten bir MELEKTİ! Diye geçirdi içinden hastaneden ayrılırken. Aklında ise o sözler vardı.

" Ama sen beni kalbinde tuttuğun sürece asla yalnız değilsin 'HAYALİM'!"

" Hep kalbimdesin Bebeğim! "...

(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

Bu kitap bu kadardı. Oy verip yorum yapanlara sonsuz teşekkürler❤

Devamını yazsam mı diye düşündüm. Binin hayatından mı devam et sen diye? Ama bilemiyorum. Sanırım yepyeni bir kurgu bulacağım yeni kitabım için. Diğer kitaplarıma da bakmayı unutmayın!

1) HAYATIMIN AŞKI İÇİN "FİGHTİNG"

Üyeler: Suga, Jimin, Tae ve Jin

Bu biri. Daha çok kitabım var. Hepinize uygun bir kurgu çıkar elbet. Beğenmediğini şeyler varsa yorumlara yazın. Yorum istiyorum bol bol. Canım sıkkın olduğunda kitabımı açıp yorumlarınızı baştan sona okuyorum. Rahatlatıyor! Ve vote verirseniz çooook mutlu olurum.

İyi BTS li günler❤❤

Gerçekleşmeyecek Hayalim-KSJ√ #Wattys2018Where stories live. Discover now