Onunla Tanış

168 9 3
                                    

Herşey çok küçük yaşlardan beri annemin bana şiddet uygulamasından ve sırf bu yüzden asosyal bi çocuk olmamdan yola çıkmıştı. Yaramaz bir çocuk olmamama rağmen annem sinir hastası bi insandı ve durmadan beni döverdi. Ona kızamıyorum. Oda zor şeyler yaşayan bi insandı. Bu sebepten ötürü o zamanlar hiç dışarıda çıkmıyorudum. Bundan dolayıda kendime hep yanımda olucak bi arkadaş isterdim. Altıncı sınıfa geldiğimde dedem vefat etti. Dedem şizofreni hastasıydı. Bu hikayenin ana karakterlerinden biridir dedem. Babam dedemin en büyük erkek çocuğudur ve bende onun. Dedemin babasını gözünün önünde öldürmüşler ve dedem kendini bi odaya kapatmış. Hep cinlerden biri ile evli olduğunu söylerdi. Nedense dedeme imrenirdim. Ömrünü bi odada yalnız geçiren bi adamın aslında o odada birsürü dostu olduğunu düşününce asosyal olduğumdan dolayı keşke benimde olsa diyordum ama benimki çok daha farklı oldu.

Küçüklüğümden bu yana hayali bi arkadaşım vardı. Güzel düz sarı saçlı ve tatlı bir kız çocuğu işte. Adını Sude koymuştum. Onu ben var ettim sanıyordum ama öyle değilmiş. Dedemin öldüğü gece bir rüya gördüm. Sude, yanında kıpkırmızı gözleri olan bi kadın ve Sude'nin yanında bide kız var. İçim sürekli ürperiyor. Ben onların evindeyim ve Sude ile arkadaşız. Bana çok iyi davranıyorlar. Sude bana rüyada olduğumu söylüyor. Ona ne zaman uyanacağımı soruyorum. Ablam camdan atladığında diyor. Biraz zaman geçiyor. Sude durmadan benimle oturuyor. Sohbet ediyoruz herşey çok güzel. Birden ablası odasına gidiyor ve camdan atlıyor. Annesinin çığlık atmasıyla beraber uyandım. Yatağım duvar kenarındadır. Sağ tarafımdaki duvara dönüktüm. Sola dönmemle birlikte Sude karşımda belirdi ve son gücüyle bağırdı, kulakları sağır eden cinsten bir sesle ve sonra tekrar uyandım yatağımda. Meğerse buda rüyaymış ama uyandığımda boğazımda bi ağrı var ve hareket edemiyorum tam. Nefes alamamaya başladım ve o panikle cama tekme attım. Cam kırıldı ve annem bağırarak noluyo diyerek geldi. Babamda onun hemen ardından. Sonra hafiften gözüm karardı. Kendime geldiğimde ayağım sargılı hastanedeydim.

Doktor annemlere bir şeyler anlatıyordu ama pek anlayamıyordum. O an bayılmanın etki ettiği baş ağrısı ile umursamıyordum da pek. Babam uyandığımı görmüş olacakki hızlıca yanıma geldi. Elini kafama koydu ve ne oldu oğlum dedi. Ona gördüğüm rüyadan bahsettim. Biraz rahatlamış görünüyordu ama dedemin öldüğü gece bunları yaşamamız onuda benim kadar raharsız ediyordu eminim. Takmamaya çalışarak eve gittik.

Rüyalarda SıkışmakDonde viven las historias. Descúbrelo ahora