Capitolul 1 ( volumul 1 )

7.5K 264 8
                                    

- P.O.V Selena -

Ziua aceasta a fost îngrozitoare . Totul mi se părea ciudat și orice discuție sau gest mă supăra sau enerva . Poate este și din cauza fetelor sau din cauza stresului de la școală , în curând am examene . Capul mă durea îngrozitoare tot ce voiam era doar să ajung cat mai repede acasă . Eram la capătul străzii , iar în partea stângă și dreaptă sunt două străzi care duc spre casa mea . Dacă mă duc pe cea din partea dreaptă posibil voi face 20 de minute până acasă dar , dacă mă voi duce pe cea din partea stângă voi face doar 8 minute . Cine nu ar alege scurtătura ? Tot ce mă speria la această stradă era întunericul iar vântul care bătea neîncetat . Mi-am dat ghiozdanul de pe umăr și am deschis fermoarul trăgându-mi telefonul . Am aprins lanterna apoi mi-am văzut încontinuare de drum.

Timpul trecea foarte repede iar eu mai aveam puțin și ajungeam pe strada unde era casa mea . In momentul în care am vrut să opresc lanterna telefonului aud un țipăt din spatele meu . Fără să clipesc m-am întors și în momentul acela am văzut o gașcă de băieți amenințând cu pistolul un alt bărbat . Nu știam dacă ar fi bine să fug sau să sun la poliție , nici nu am mai avut timp să mă gândesc la o altă opțiune pentru că în momentul acela unul dintre acei oameni au împușcat acel bărbat . Am văzut negru în față , eram atât de speriată încât am început să țip .

Mi-am pus ghiozdanul în brațe și am început să fug cât "m-au ținut picioarele " . Într-o fracțiune de secundă am fost prinsă de mâini și oprită din alergatul meu .

- De ce fugi ?

- Te rog .......

- Credeai că vei scăpa și te vei duce la poliție ?

- Nu.........jur ....

- Alfredo dă-mi cheia de la mașină !

M-a apucat brutal de mijloc întorcându-mă cu fața spre el . Părul îl avea de culoare șatenă iar tatuajele pe care le avea îi evidențiau corpul . M-a tras de mână obligându-mă să merg după el dar tot ce făceam era doar să mă trag înapoi .

- Dacă mai încerci să scapi îți promit că vei scăpa violată !

Lacrimile nu se mai opreau iar buza de jos îmi tremura . Am urcat în masina lui uitându-mă prin jur , poate cineva mă va salva . Am inceput sa bat cu palmele în geam și să țip cât pot după ajutor dar totul era în zadar .

- Ajutor !

- Ți-am spus sa taci .

- Ce vrei sa îmi faci ? Promit că nu voi spune nimic , nici nu mă interesează doar lasă-mă să plec .

- Dacă nu te interesa nu erai acolo ! O să stai un timp cu mine până mă asigur că îți vei ține gura .

- Un timp ? Cine crezi că sunt iubita ta ?

- Oh mai bine niciuna decât una ca tine .

***************

Tot ce făceam era doar să mă uit pe geam dar nu cunoșteam drumul deloc . Imediat ce pune o frână bruscă mă opresc din gândurile mele . În față era o poartă foarte mare , apoi intrăm în curte văzând și casa . Totul era uimitor , dar eu tot trebuie să fug de aici . Peste tot erau paznici , sper să reușesc . Și-a parcat mașina într-un garaj din spatele casei apoi mi-a deschis ușa trăgându-mă brutal din mașină . M-a luat de mână mergând în spatele lui până în vilă .

Eram foarte uimită de ce puteam vedea în fața mea dar tot în același timp și speriată . Am urcat împreună scările , apoi deschizând o ușă spre un dormitor , sper să nu se întâmple ceva .

- Ce facem aici ?

- Ne futem .

- Ce ?

- Glumeam . Vei sta aici cu mine , până când mă asigur că îți vei ține gura .

- Te rog nu vreau să mă atingi .

- De ce nu aș face-o ? Posibil au trecut mulți pe acolo , mai merge unul !

- Nu am făcut nimic.....

- Stai......ești încă virgină??

- Iar tu ce ești ? Un criminal ? Un mafiot ?

- Nu cred că ești în măsură să mă întrebi .

- Dacă sunt aici te asigur că sunt !

Am înghițit în sec la vorbele pe care mi le adresa , dar mi-a prins ambele mâini între ale lui trântindu-mă pe pat iar el peste mine .

- Babygirl te asigur că aici nu este de joacă ! In momentul acesta pot face ce vreau cu tine.....când vreau clar ? Fi cuminte sau nu te vei mai întoarce niciodată la viața pe care ai avut-o !

S-a ridicat de pe mine apoi a deschis ușa ieșind din cameră . M-am ridicat de pe pat stergându-mi lacrimile apoi îndreptându-mă spre geamuri . Încercam sa le deschid dar se pare că erau blocate .

- Cum voi ieșii eu de aici ?

Îmi aparțiiWhere stories live. Discover now