Capitolul 47

1K 79 4
                                    

**************

A - Ce te-a facut sa revii in mafie ?

J - Aveam o viata prea plictisitoare , relație nu mai am acum sunt liber fac ce vreau !

A - Te-ai despărțit de Selena ?

J - Da , din cauza ca iar si-a băgat nasul unde nu trebuie . În fine nu mai imi pasa de nimeni.

A - Păi si ne întâlnim cu gașca noastra ca le este dor de Bizzel!

J - Ahh cat de bine suna .

******************
Din perspectiva lui Taylor

Orice am face , nu o sa meargă. Efectiv ne-a expediat din camera , ca nu mai vrea sa vada pe nimeni . Din cauza lu handicapatul ăla este Selena asa dar o sa vada el . Ma ridic de pe canapea si ma duc spre usa unde imi iau adidașii si ma încalt.

D - Ce faci ? ( aleargă spre ea speriată)

T - Tu ai grija de Selena până rezolv ceva .

S - Ce sa rezolvi ?

O vad pe Selena coborând scările si venind mai aproape de mine puandu-si mâinile în sân.

T - Sti ce sa rezolv ? Sa îi rup capul lui Bieber asta voi face .

D - Tay ... ( spune în șoaptă fără să fie prea auzită)

S - Gata nu mai vreau sa aud numele asta m-am săturat...

Mi-am luat hanoracul pe mine si am iesit afara .

S - Să nu veniti după mine .

Am alergat cat m-au ținut picioarele până la un magazin acolo mi-am cumpărat un pachet de tigari si o brichetă. Ma asez pe o canapea dintr-un parc întunecat si dubios .

S - Haide Sel fa-o si pe asta .

Nu am fumat până acum si nici nu as fi vrut să o fac dar mi se pare fascinat cum țigara arde pentru om iar omul moare pentru ea , iar eu vreau sa fac asta poate voi putea scăpa de povara asta . Imi pun țigara între degete iar cu cealaltă mână aprind țigara cu bricheta roșie. Mi-o asez între buze si trag toxicul din ea puternic . Tin putin in mine apoi respir ușurată. ( media ). Mi-a atras atenția mai mult niste urlete care semănau cu cele a le lupilor nu am băgat în seamă urletele dar se auzeau foarte aproape si puternic . Vreo 10 sau 11 băieții veneau spre parc , totii aveau hanorace negre si pantalonii de aceeași culoare si unii rupti . Cu gluga hanoarcului pe cap nu le puteai vedea fata prea bine . Cand am vazut ca intra in parc mi-am ridicat picioarele si mi le-am așeazat pe canapea puandu-mi mâinile pe genunchi . Pasii se auzeau foarte puternic apoi au trecut pe lângă mine ne spunând nimic si nefăcând niciun zgomot . Mi-am intors capul spre cealaltă banca unde se așezase toții . Acel ras si acel zâmbet il cunoșteam orice ar fi , iar cascada blonda care îi curgea pe fata te fermeca imediat . Imi sterg ușor lacrimile care evadau din ochii mei rosii si îmi iau privirea de la ei . Ma ridic de pe banca dar un val de negru imi apare in fata si mă sprijin de copacul de lângă mine . Imi dau părul de pe ochii si făcând încă un pas sint cum fac contact cu asfaltul .

************************************

Îmi aparțiiWhere stories live. Discover now